4 ani au trecut, Igor Dodon

Domnule Președinte, mă citiți 에프터이펙트 cs4 다운로드? Sunt sigur că nu…

Scriam eu acum 4 ani… Și acum mă întreb: am meritat oare noi, 4 ani prețioși din timpul nostru ca să ajunge acolo unde suntem 잠금해제 다운로드?

4 ani în care cel mai mare succes a unui cetățean din Republica Moldova este să plece din țară. Cel mai mare succes, în ochii multora care trăiesc în Moldova acum, este să pleci din țară 다운로드.
Încearcă să simți greutatea afirmației.

Igor Nicolaievici, ceea ce ați făcut pe parcursul pandemiei nu a trecut ca o răceală.
Nici vizitele fără mască la oamenii bătrâni, nici prin licee (tot fără mască) nici nunta serata feciorului premierului, atunci când era clar interzis, tot de el…
Și acum, cu o lună înainte de alegeri se introduce stare de urgență, pentru ca dac ceva să se poată de făcut cumva… 티비플 동영상 다운로드?

Am încercat să țin cont de promisiunile făcute și cele realizate, dar domnule președinte – era o încercare de urmări un meci șaște conform regulilor de șah (dacă să vorbim pe o limbă mai înțeleasă pentru amândoi) 다운로드. De culioc nici nu mai meționez. Acolo probabil erau șaștele.

Îmi imaginez că urmărind ce se întâmplă în Belarus se face oleacă strașnic – e clar că șeful de la Kremlin face joc dublu acolo, iar poporul demostrează că poate să reziste chiar și contra unui dictator instalat de 26 de ani. Куда там cu 4 ani.

Ce ziceți, domnule Igor Dodon de o electorală 100% cinstită în 2020? Anul oricum e anormal, ce ar fi încă o anomalie în Republica Moldova? Posibil în premieră, m?

Facem totul cinstit și apoi toți o să putem dormi mai liniștit…