3 elemente la baza unei relații (18+)

Pentru mine personal am definit de ceva timp care sunt acele 3 elemente a unei relații: dragostea, comunicarea și sexul 다운로드.

Și aici simt nevoia să ofer câteva specificări 서극의 칼 다운로드.
Prima: dragostea este emoțională, sexul este fizic.
Respectiv în „dragoste” intră toate elementele care reprezintă conecțiunea emoțională: respectul, sentimentul de dor, sentimentul de grijă 펀드토큰 다운로드. Mai pe scurt toate emoțiile de gingășie și respect pe care le simți față de partener/ă sunt aici.

A doua specificare este că prin comunicare nu se are în vedere faptul că discutați filmul de ieri seara, dar posibilitatea de a discuta orice 맥심 pdf. Mai ales temele neplăcute și dureroase: de la spălatul veselei care a rămas de ieri seara până la obiceiuri care ne deranjează în celălalt/ă 다운로드.

Opțiunea de mai sus îmi pare cea mai improbabilă. Dacă într-un cuplu există dragoste și sex, dar nu este comunicare – este ceva curios.
Posibil în viața acetui cuplu totul este atât de perfect încât nu ai ce discuta. Deși – dacă nu ai ce discuta poate nu mai este totul chiar așa de perfect?

Pe de altă parte, posibil în așa cuplu un partener se „jertfește” conștien sau nu pentru celălalt. Aici mi-aș pune întrebarea dacă există dragoste, dacă e nevoie pentru relație cineva să renunțe la propriile ambiții?
Pe scurt – nu cred eu în așa opțiune.

Dacă nu există partea afectivă, este oare o relație?
Mai degrabă un „contract” între doi indivizi, care pot discuta ușor orice subiect și probabil simt și o atracție fizică unul față de altul sau pur și simplu îți rezolvă o problemă fiziologică.
Dar în așa caz îmi pare că lipsește orice angajament pe termen lung.
Pentru că o relație de lungă durată cere ceva mai mult decât o bună comunicare.

Asta mai degrabă este o relație dintre frați și surori. Posibil o relație dintre oameni care au ajuns în toamna vieții și libidoul ambilor este într-un declin.
Dar eu nu cred în relații platonice care durează. Partea intimă și plăcerea fizică este unul din marele avantaje a unei relații de durată. Ajungi să cunoști persoana de alături de tine. Să-i cunoști fetișurile, să vă descoperiți împreună corpurile.
Posibil pe timpuri, când căsniciile erau aranjate era ceva firesc, dar în felul în care noi alegem acum partenerul sexualitatea este importantă. Foarte importantă.

Într-un final, mie îmi pare că nu poate exista o relație în care unul din cele 3 elemente lipsește. Cu siguranță fiecare relație este specială, și în fiecare relație se adaugă alte elemente care sunt importante fiecărui cuplu în parte: pentru cineva situația financiară este la fel importantă, pentru alții libertatea de a alege. Dar nu îmi imaginez cineva să zică că nu are nevoie de unul din cele 3 elemente.

E firesc că un element din 3 poate să sufere uneori, viața este imprevizibilă – e responsabilitatea ambilor să repare ce e stricat.