pot să o spun: noi am avut COVID-19

Am ezitat să scriu această postare pur și simplu pentru că nu este doar despre mine – și atâta timp cât este și despre altcineva, până nu ai acordul nu poți scrie 다운로드.

Prima întrebare, ce au în comun 3 persoane din poză:

Răspunsuri corecte:
a xhr 파일. sunt o familie
b. trăiesc în același apartament
c. cel mai probabil au avut toate 3 COVID-19, e nevoie de probat această ultimă afirmație cu un test de anticorpi 카게무샤 자막 다운로드.

Istoria pe lung.
Încă înainte de declararea pandemiei, înainte de începerea izolării sociale și carantinei în UE (poate-poate în Italia deja începuse dar nu sunt sigur) eu zburam ca nebunul, în ianuarie eram în Egipt, în februarie în Rusia tts 음성 데이터.
Zilinic luam un autobuz și un metro ca să ajung la birou.
Viață „normală” înainte de martie 2020.

Carantina din Franța a fost declarată în 17 martie 다운로드.
Pe 14-15 martie Cristina mi-a zis că are dureri de mușchi și tușește. I-am zis că nu are motiv să își facă griji.
Între timp mă gândeam că parcă și eu nu mă simțeam foarte bine cu o săptămână înainte de asta, iar Marc (feciorul meu) a tușit și strănutat un pic vreo 2 zile.
Pe 18 martie Cristina avea febră 380 și tușea urât. Îmi făceam griji doar pentru Marc. Am încercat în ziua ceea și următoarea să nu prea ieși din casă – numai după produse odată și doar eu.
Pe 19 martie, dimineață Cristina a făcut 38.40 seara la 17.00 deja eram în cabinetul medicului, cu măști.
Nu am făcut testul – în acea perioadă erau încă prea puține în Franța și recomandarea care am primit-o de la medic a fost „izolare socială, consum de lichide și monitorizare continuă”.

A fost ok într-un final. Pe 21 febra dispăruse de tot. Marc nu a mai tușit, eu mă simțeam mai ok decât oricând (abia mai târziu m-am gândit că sunt în grupul de risc cu diabetul meu).
Cristina a pierdut abilitatea de a simți orice aromă cam pe 2 luni, până în mai nici măcar mirosul cafelei nu îl simțea – ceea ce era avantaj pentru mine dacă serveam un păhar-două de vin, nu o deranja mirosul.

Într-un final, nu pot zice că am avut toți 3 COVID-19 până nu am făcut testul anticorpi. Un test anticorpi recomandat de Guvernul Francez încă nu există.

Dar cel puțin unul din noi 3 a avut toate simptomele posibile a COVID-ului și noi trăim într-un apartament micuț șansele să nu îl fi avut toți trei dacă l-a avut cineva îs nule.
Sunt sigur că dacă a fost adus – a fost adus de mine, încă înainte de începerea carantinei. Dar ce mai pot face acum.

Nu e nimic rușinos dacă ai, ai avut sau vei avea COVID-19. Acest virus există, el este extrem de periculos prin faptul că nu are tratament și nici vaccin.
Noi am avut noroc să trecem relativ ușor. Dar am respectat pe cât am putut toate regulile de protecție și distanțare socială după.
Nu doar pentru noi – dar și pentru a-i proteja pe cei cu care interacționăm, chiar dacă majoritatea ne sunt străini.

Ai grijă de tine.