Top 7 profesii de viitor – post COVID-19

O mulțime 유튜브 html5 다운로드. O mulțime de articole la subiect. Dar acesta probabil este cel mai actual.

Primul lucru care l-am învățat: lucrul manual nu va dispărea niciodată 다운로드. Oricâți roboți, producții automatizate, etc. nu vor fi – producția manuală este cea mai adaptabilă. Măști – cu mâna, roboții până au început să producă au trecut 2 luni 송골매 빗물 다운로드. Deci oamenii care știu să o facă cu mâna vor rămâne în top.

Oamenii care fac să apară de nicăieri ceea de ce ai nevoie: internet, sau poate ciorapii pe care i-ai comandat 구글 사진. Cine știe – poate ai nevoie de un nou aparat de cafea. Dronele nu vor zbura prin orașe niciodată, dar cei care îți aduc servicii și bunuri acasă vor rămâne 인피니티 블레이드 다운로드. Locul doi în top.

Profesorii, educatorii, experții în educare continuă.
Nu contează cine ești: elev în clasa a II-a sau o persoană care trebuie să învețe să lucreze de acasă începând cu ziua de azi – vei avea nevoie de experți care te pot ajuta să înveți arimetica (într-un caz) și utilizarea Trello sau Zoom (în al doilea caz). Experți care știu să explice și să te facă să înțelegi.

Medicii. Puteau fi pe locul 1, dar nu te-ai gândit la ei deloc până acum, între timp importanța lor e vitală.

Angajații din producție – oricât de robotizată ea nu ar fi, la fel ca și cei din locul 2, fără cei care deservesc fabricile și producțiile mari suntem ca și morți.

Cei care muncesc în agrigultură. Probabil nu e nevoie să explic cum nu poți trăi fără mâncare.

Piloții de avioane. Chiar dacă nu atât de solicitați acum – imaginează-ți că în caz de orice situație ai nevoie să ajungi din Budurești în Berlin.

Mi-a scăpat cineva?