Diaspora/nediaspora

Țineți minte, în copilărie, în curte ne împărțeam în 2 echipe și ne jucam: poate fotbal poate „dea războiul” poate în orice altceva.
Iată în cadrul acestui joc, chiar dacă 2 copii erau prieteni mari, dar nimereau în echipe diferite – prietenia înceta cât dura jocul.

Realitatea de azi seamănă un pic cu acele jocuri, de asta am să scriu alegând foarte atent cuvintele 다운로드. Foarte atent.

Zilele acestea arde presa, ard rețelele de socializare: cineva a găsit încotro să îndrepte nemulțumirea și frica oamenilor – spre un nou adversar, așa cum foarte bine a definit situația Ion Grosu într-un comentariu

Înainte de asta circulau știri despre 17 femei care au fost la mănăstire în Ucraina și s-au întors infectate de acolo. Dar probabil între timp biserica și băieții care generează așa slivuri au făcut pace și puștile au fost reorientate spre altă țintă.

Eu înțeleg 무료 ppt 양식 다운로드. Este foarte ușor să trăiești cu un inamic definit. Revin la istoria de războire din curte: pe timpul cât erai în una din echipe puteau chiar izbucni bătăi până la sânge, chiar dacă înainte să ne împărțim toți eram din aceeași țară curte.

Și brusc s-au uitat orice alte lacune a sistemului: de ce medicii se infectează atât de mult, de ce oamenii fug din spitale, de ce pacienții se plâng pe condiții mizerabile, iar răspunsul este – pacienții sunt alintați 천외마경 다운로드. Toate întrebările s-au uitat.

Acum să fie clar – în toată istoria asta medicii sunt eroii, nimeni nu trebuie să aibă vreo îndoială în privința asta – iată „administrația” este o întrebare.

Și mai este ceva, în condții de criză este foarte dificil să fii uman, dar asta ar trebui să încercăm să facem.
Acea parte a diasporei care revine acasă, revine nu pentru că vor să infecteze toată Moldova, nu pentru că vor să facă vreun rău cuiva, dar pentru că asta e tot ce le-a rămas 마인 크래프트 탈출 맵 apk.
Majoritatea, dacă nu toți, care revin o fac pentru că au pierdut totul.
Serviciul, iar odată cu el și asigurarea și chiria. Ei revin acasă, unicul loc în care te mai poți întoarce, unicul loc în care ar trebui să fii acceptat – dar acasă sunt întâlniți cu ură și mesaje care îi ceartă pentru că revin acasă.

Ai observat, apropo – se generalizează foarte sistemic. Nu mai există cetățeanul „X” care a revenit din țara „Y” dar „diaspora” toată diaspora face ceva de rău Bios download.
Iar unii din noi au prins momeala și îi certăm pe rețelele de socializare pentru iresponsabilitate. Ai-ai-ai. Ce-s de răi cei din diasporă.

Eu am ales să nu mișc de unde sunt. Dar eu sunt norocos: pot continua să lucrez de acasă să stau alături de soție și fecior și să mă asigur că ei au totul de ce au nevoie. Eu pot să asigur îngrijire medicală pentru mine și famile în caz de necesitate, eu am unde să trăiesc.
Cei care revin acum acasă. ACASĂ. Nu au nimic din asta. Și ar trebui primiți așa cum se primesc cei care revin acasă…

De ce mulți se tem să zică că ar putea avea COVID? De ce se evită să se meargă la medic? Poate pentru că prședintele a zis la început că e doar o răceală, apoi s-a zis că e ceva foarte periculos, apoi a ieșit armata cu mitralierele și în toată cașa asta, unui om simplu îi este greu să înțeleagă ce se întâmplă.

Uitați-vă ce zice din minutul 1 acest om, care a fost surprins că încalcă regulile carantinei. Acest om este foarte confuz, el nu înțelege realitatea în care se află. A cui este responsabilitatea de informare corectă?

Și dacă situația e atât de gravă – de ce bugetarii trebuie să iasă de mâine la serviciu?” – cine poate răspunde adecvat, în contextul în care răul absolut sunt oamenii care revin acasă, iar afacerile (mai ales mici și mijlocii) simt cum le fuge pământul de sub picioare fiecare zi.

Totul e sub control – ne ziceau băieții care întorc tunurile spre diasporă și ne împart în 2 echipe care trebuie să se joace dea războiul acum.

Numai că în curte, după ce jocul se termina, noi e împăcam și eram din nou prieten cu Pavel, chiar dacă el m-a „ucis” când ne jucam.
Oare realitatea tot e un joc?