Suport emoțional pe vreme de COVID-19

Perioada prin care trecem este dificilă pentru toți mulți 스트라이크 더 블러드 다운로드.
Pe de o parte suntem bombardați, presați, blestemați zilinic de știri despre cifre crescânde a COVID-ului. Și mulți dintre noi simt un amestec de vină și îngrijorare continuă 다운로드.
Pe de altă parte suntem forțați să ne schimbăm drastic modul de viață. Și când zic drastic nu am în vedere că nu mai poți ieși în restauratul preferat 다운로드.

În primul rând ne schimbăm felul în care lucrăm.
Nu mai există posibilitatea să te retragi pașnic în birou și să faci lucru toată ziua 쿵푸 허슬 다운로드. Ești nevoit să împarți același spațiu cu soțul/soția și copiii.
Pe lângă asta șirul de apeluri și video conferințe ar putea un pic să înceapă să te sufoce 다운로드.

Și asta e cazul norocos. Pentru că în cazul puțin norocos – deja ai pierdut serviciul.

În al doilea rând nu poți să vii în ajutorul celor dragi, nu poți să petreci cu ei o seară la bucătărie. Da – cu familia imediată, cu cei cu care trăieși sub un acoperiș ești mereu alături, dar familia largă e departe.
Asta înseamnă că cel mai probabil părinții sunt departe.

Pe lângă asta există o mulțime de alte motive să fii stresat și frustrat.
Eu m-am întrebat dacă există linii fierbinți/verzi pentru suport psihologic pe timp de izolare socială. Răspunsul l-am primit în comentarii aici. Nu pot să bag mâna în foc pentru fiecare răspuns din comentarii, dar cel puțin dacă simți nevoie că ai de ajutor, poți apăsa aici și găsi mai multe opțiuni de suport.

Tot recent Daniela Terzi-Barbăroșie a creat acest grup pentru a facilita accesul la servicii de prim ajutor psihologic. În acest grup atât se pot găsi instrucțiuni pentru ajutor, cât și un formular pentru voluntarii care pot/doresc să ofere ajutor.

Aveți grijă de voi.