Acțiuni anti COVID-19 la rece

Ca să fie deodată clar: nu voi scrie o postare cu recomandări ce să faci ca să nu iei COVID, eu nu-s expert în domeniu + e plin internetul de astfel de articole 다운로드.

Eu vreau să povestesc despre câteva acțiuni pe care le-au întreprins sau le întreprind unele companii 다운로드.

Am vorbit cu prieteni care lucrează la internaționale și cel puțin: Amazon, Vodafone, Orange, European Union Intellectual Property Office, UN, UNDP, DXC technology, BNP Paribas, Kaufland, Open Society Foundations, SC Johnson, Sony, Ford ES, JTI etc 다운로드. etc. au anulat:
Toate zborurile și orice deplasări de serviciu în luna martie
Toate trainingurile și evenimentele cu participarea unui număr mare de oameni
Au băgat cam la tot coțul (dacă nu erau) distribuitoare de soluții pentru curățirea mâinilor 다운로드.

Interzicerea călătoriilor a venit cam pe 27-28 sau cel târziu pe 2 martie. Cam la toți cei enumerați odată – ceea ce mă face să cred că a fost vreo directivă oficială/neoficială distribuită de ofcialii din UE 엑셀 애드인 다운로드.

Despre amânarea multor evenimente publice probabil nu merită să menționez

O altă chestie la care mă gândesc este volumul mare de știri false despre COVID, și dacă ești o persoană inteligentă trebuie să filtrezi triplu orice informație cu titluri strigătoare 윈도우 미디어 플레이어 64비트 다운로드. TRIPLU.

Între timp 2 video-uri care în opinia mea destul de bine răspund la multe întrebări: unul în engleză altul în rusă + un articol în rusă cu multă informație utilă 다운로드.

Eu sunt curios câți bani în martie au să piardă companiile aeriene și afacerile hoteliere.