3 proiecte de legi

Ții minte cum toți ne indignam de reformele Guvernului Sandu 패트리어트 영화 다운로드?
Erunda era asta… iată eu am rămas foarte uimit de 3 inițiative legislative recente:

1 Impozitarea google și facebook – nassăsăprimească zic toți cunoscuții mei din domeniu 배그 테섭. Adica, are să iasă ceva la ei…dar cel mai probabil impozitul se va culca pe umerii tăi sub formă de tva și pe umerii persoanelor juridice care oferă servicii prin intermediul platformelor (de fapt, asta deja se întâmplă, așa că se va mai aplica vreo rată ceva…)

2 Anularea reducerilor pentru mașinile hibrid 보보경심. Dacă până acum aducerea acestora era încurajată cu o reducere de 50% la import, acum acest beneficiu va fi anulat. Scuza despre mașinile 100% electrice este o prostie – noi nu avem nici un fel de infrastructură pentru așa mașini acum, să încarci Tesla de la priză e o perversiune aparte 다운로드. Desigur veniturile DAAC-ului îs mai importante decât orice.
Eu nu mai zic că poluarea aerului în Chișinău depășește de 10 ori poluarea din multe orașe europene 다운로드. Dar asta e o istorie aparte.

3 Ultima nu este chiar o inițiativă a guvernului chicu dar a unui deputat care a susținut acest guvern – însă se încadrează perfect în lista genială a celor de mai sus 범인은 바로 너. Amenzi pentru cei care „ofensează cadrele didactice”
Deodată îmi amintesc copii loviți peste ceafă, cei spre care se arunca cu cretă sau loviți cu rigla peste mâini. Frumoase amintiri. Cine îi va proteja pe ei?