Pe cine nu l-aș vota la Primărie: Ruslan Codreanu

Îmi propun să scriu un set de articole subiective, cu argumentele mele personale de ce nu aș vota un candidat sau altul la Primărie 다운로드.
Țin să menționez că la turul 1 sigur nu ajung – serviciul meu actual mă impune în această perioadă să fiu în altă parte, dar necătând la asta rămân un locuitor al Chișinăului, cel puțin de jure ms office 2010 한글판.

Cine își aduce aminte cum a devenit Ruslan Codreanu Primar (interimar) al Chișinăului 다운로드?
Eu pot să vă amintesc pe scurt:
După invalidaea alegerilor din 2018, când au fost încălcate drepturile unui întreg oraș, omul-minune Nistor Grozavu trebuia să preia interimatul, dar a refuzat, după care Ruslan Codreanu a semnat documentul de mai jos:

Așa a devenit monarhul Primarul Chișinăului, fiind ultima verigă în validarea ilegalității produse în mai 2018 다운로드.
Respectiv, dacă nu exista acea invalidare incorectă – nimeni nici nu știa despre Ruslan Codreanu, iar faptul că un „pro-european convins” cum se poziționează domnul Codreanu a intrat în dansul propus de PD ne zice multe despre valorile acestuia 다운로드.

Pe lângă asta, atunci când venea vorba despre construcții ilegale dumealui avea o poziție foarte interesantă. Un caz:
În curtea blocurilor Alba Iulia 2,4,6 se construia un bloc ilegal, locatarii au protestat (cum și este firesc)

Au lucrat și au obținut avizul Agenției de Supraveghere Tehnică care certifică că această construcție este ilegală

În toată perioada asta Ruslan Codreanu era indisponibil pentru comunicare, nu răspundea la mesajele care i le adresam online, iar pentru a ajunge la el la Primărie trebuia să trecem prin nenumărate piedici 다운로드.
Inițial el a refuzat să semneze dispoziția de anulare a autorizației de construcție, până nu s-au implicat alți reprezentați politici pentru a-l atenționa asupra faptului că comite o ilegalitate 다운로드.

Mi-a povestit Marina, care a făcut și video-urile de mai sus.

Într-un final: sigur nu l-aș vota pe Ruslan Codreanu, pentru că valorile acestui om sunt dubioase și pentru că pe perioada cât a fost Primar Interimar a demostrat că nu-i pasă de interesele oamenilor 양자물리학 다운로드.

Later edit:

Rodion Gavriloi: De ce eu nu l-aș vota:
La 1 Ianuatie 2019 a întrat în vigoare legea care interzice comercializarea tutunului in gherete la o distanță de până la 200m de la instituțiile de învățământ și cele medico-sanitare 힐러 2회 다운로드.
Am expediat multe petiții (una de 208 pagini) in care am reclamat contravențiile.
Au fost 3 ședințe la primărie cu agenții economici (de-al de Moldpresa și Cebacot), ANSP, însă Primarul Ruslan Codreanu nu a fost la niciuna 다운로드.
Apoi și singur a recunoscut ca nu a putut face față evacuării gheretelor care vând țigări.
Cu alte cuvinte – el ignora problema, posibil primind și beneficii pe seama asta.

Asta e o petiție de 208 pagini în care am reclamat peste 300 de gherete în care se vând țigări ilegal lângă instituții medico-sanitare și de învățământ.