Pe cine nu l-aș vota la Primărie: Ion Ceban

Deși cel mai probabil ar bifa majoritatea celor enumărate de mine în articolul precedent, sigur nu l-aș vota pe Ion Ceban la Primărie în acest an 다운로드.

În primul rând pentru că nu pot înțelege cum un tânăr inteligent, care călătorește mult, care își face studiile inclusiv în universități din UE poate să îmbrățișeze idealurile Partidului Socialist din Moldova, pentru mine această informație generează o disonanță atât de puternică, încât restul argumentelor pur și simplu amuțesc 레쓰링.

În același timp, eu personal cred că Ion are un potențial politic enorm, el are un acel „îi de-a nostru” pe care majoritatea politicienilor în Moldova de azi nu o au și nu m-aș mira într-un moment să facă următorul pas și să lanseze un partid de stânga dar cu valori europene, și poate atunci adobe 무료 다운로드.

Până atunci, cel mai probabil vom mai vedea un tur 2 în care va fi Ion Ceban și contra-cadidatul său de pe dreapta (oricine va ajunge acolo) între care se va face alegerea finală și chiar dacă el a mai prins la mușchi politici, comparativ cu mai 2018, mie îmi pare că majoritatea Chișinăului (posibil spre dezavantaj propriu) gândește la fel ca mine 빅토리아 혁명. Această disonanță pur și simplu nu poate genera încredere.