Prea deștept

Ai fost la 2 vizite la psihoterapeut și ai citit 2 1 carte despre psihologie 산울림 개구쟁이 다운로드? – ești prea deștept deja și cu siguranță, CU SIGURANȚĂ, identifici motivele comportamentale a tuturor din lumea care te înconjoară (virtuală sau reală) 다운로드.

Ai reușit o promoție la serviciu sau pur și simplu ai primit un mic bonus – ești prea deștept! Și cel mai profesionist din toți 다운로드.

Când erai în clasa a 4a ai primit 10 la arta plastică sau mama ți-a zis că desenezi frumos? EȘTI PREA DEȘTEPT, PREA ARTISTI PENTRU MURITORI 다운로드.

Și atitudinea – că ești prea deștept, nu te părăsește. Toți trebuie să știe asta. Recunosc că am și eu crize de acest gen – cum altfel aș observa oamenii, dacă nu prin comportamente asemnătoare mie 다운로드?

Doar că zilele astea mă gândeam că politicieni care arată ca Boris au mai multe șanse decât cei care îs copia lui Kent Justin

Într-o situație de criză absolută, un om care știe să apară un pic comic, un pic amuzant, poate un pic prostuț va avea mai multă libertate și credit pentru greșeli decât politicianul cu imagine perfectă, carismatic și convingător 다운로드. Ca în expresia ceea – dă-i pași că el îi prost și așa.

Posibil în secolul XXI când sarcasmul și scepticismul stau în capul mesei este mai inteligent să pari mai puțin inteligent. Doar mă gândeam…