Dragă Guvernare – nu te izola

Am auzit de la doi oameni diferiți, care nu neapărat sunt cumva conectați, cam aceiași frază despre două ministere diferite

La noi ministru nu știe ce face ministerul și nici noi cei din minister nu întodeauna știu ce face ministru 다운로드.

Și mai ales când am auzit numele persoanelor care „nu știu ce fac și ce fac alții nu cunosc” am fost foarte uimit (nume pe care nu vreau să le dau, pentru că să răspândești aș zvonuri acum e mare caca) 다운로드.

Dar această informație m-a făcut să cred că o bună parte din cei care sunt noua guvernare deja încep să funcționeze într-o bulă. Bula lor, cu o realitate separată, care foarte des apare ca o reacție de apărare 사랑의 불시착 4화 다운로드.

La ce duce bula asta? La încercarea de a găsi specialiști prin google shreadsheets și brainstorm-uri în ședințe, care găsesc răspunsuri la întrebări care nu trebuiesc puse 다운로드.

Cu siguranță că este foarte dificil acum să fii parte din guvern, unde o bună bucată din cei rămași nu neapărat te primesc cu brațele deschise 다른 플랫폼용 chrome. Cu siguranță fără prea mult experiență este dificil să contribui la reforme revoluționare și aici salutări ministerului finanțelor și felului în care au prezentat reforma fiscală Dev c download.

Dar cea mai proastă idee pe care poate să o aibă un manager este să se izoleze – or miștrii sunt manageri în primul rând.
Dacă nu găsești limbă comună cu cei care sunt parte din echipa ta – cum să găsești limbă comună cu întreaga țară 아쉬람 다운로드?
Cum să atragi „specialiști tineri” dacă specaliștii crescuți în un domeniu sau altul deja nu mai vor să revină, după ce au primit semnale clare că este schimbare dar nu prea este chip pentru schimbări mari în domeniul lor 다운로드?

Dragă Guvern și guvernare, nu vă izolați în bula voastră – asta e cea mai simplă cale spre a pierde contactul cu realitatea și odată cu el tot ce guvernați 다운로드. Nu cei care vă fac cafeaua în cana preferată și vă zic că totul este bine și guvern mai bun nu a existat sunt cei care au să vă ajute să ajungeți la rezultat, dar cei care nu se tem (sau se tem și de asta tac) să vă critice 맥북 엑셀.