Încă o schemă de escrocherie

Eu matincă atrag cumvai mesaje nedorite din toată lumea 맥북 포토샵 크랙? Altfel cum să explic că iar am primit iată așa o perlă:

Cel mai tare mia plăcut că-s și doamnă și domn visio 2016 한글. Foarte tolerant. Apropo cine știe a cărui stat e codul din imagine?
Tot aici m-am interesat dacă aș putea fi investitor, nu doar împrumuntat… Fabrica de biciclete nu aduce mulți bani – dar ceva aduce…

Cel mai trist este că imaginile sunt din două bănci diferite – dar asta măcar nici nu deranjează persoana din spatele mesajelor 다운로드. Ei cine știe – poate fac reclamă concurenților, asta nu e rău. Să trăiască capra vecinului cum se zice.

Dar ce a fost mai departe m-a dezamăgit și mai tare:

Ideea e că pe adresa indicată nu este oficiu a băncii 오토 캐드 2018 다운로드. Mai mult, cu ajutorul google maps poți să te plimbi pe străzi și să înțelegi că acolo-s birouri de oficii, dar nici miros de bănci.

Cu roșu puteți vedea indicate cele mai apropiate oficii a băncii

Așa și nu am înțeles de ce trebuie să mă duc la imprimată 런던 지도 다운로드.

Atrageți atenția că în condiții scrie de 48 de ore și de la 300 la 999 de euro 다운로드. Pentru că mai jos mie au să îmi fie oferite condiții preferențiale.
Eu mi-am zis că ar fi o idee să fac un test-drive a creditului. Așa se face cu mașinele și uneori cu alte obiecte – de ce nu aș putea testa dacă îmi plac sau nu banii care-mi oferă baca. Poate ei sunt răi?

Nu știu de ce sunt sigur că nu voi primi nici un credit. Aveți grijă de voi.