Versaille pentru turiști

Parisul are ulicioare înguste și foarte romantice – e drept că ușor incomode pentru cărucior 다운로드. Tot în Paris există tradiția să pleci undeva pe weekend – tare bună tradiție căreia nu mereu îmi iese să mă conformez, dar spre care tind 생일 축하합니다 노래 다운로드.

Sâmbăta am ales să merg(em) la Versaille – fostul palat regal, somptuos și bogat, dar și cu trotuare laaargi pe care e o plăcere să împingi căruciorul (fiecare poate găsi avantajele sale) 다운로드.

ajungând la palat înțelegi bogăția în care trăiau regii și suprapunând-o cu sărăcia majorității pe atunci înțelegi de ce se răsculau oamenii

Transportul public din Paris este noua mea dragoste – nu există zonă în care să nu ajungi, iar cu căruciorul și piciul, fără prea mari complicații, am ajuns în suburbie în mai puțin de o oră – folosind același abonament pentru toate metodele de transport 다운로드.

tramvai apoi tren – tramvaiul apropo e transportul public care-mi place cel mai mult, păcat că merge doar spre periferii, în Paris nu intră sina 동영상.

Intrarea în Palat e 18 euro pentru maturii de peste 18 ani, pentru copii sub 18 – gratuit. Aici mai dau concerte în Grădina Palatului cu show-uri de lumini și havuz – am zis că voi reveni pentru asta altă dată.

pereții și podul Palatului pe alocuri sunt adevărate creații de artă
așa arată biblioteca unui prinț – cititul era una din marele lor distracții, citeau cărți religioase, istorice și științifice.

Apropo – este o sală, în care regele lua cina, iar oamenii de la curte se uitau la el și comentau fiecare mișcare a sa – ca youtube bloggerii actuali, aproape că…