Despre mutare: cine m-a ajutat

Am tot ezistat dacă să scriu această postare sau ba.
Și presupun că va fi ultima din epopeea cu mutarea.

Atunci când îți strângi familia (chiar dacă mică) și o muți în altă parte – e nevoie să iei și o parte din ce ai prin casă – de la patul pentru bebe până la furculițele celea care îți plac.

Întrebarea e cum le muți din punctul A le transporți 2000km și le aduci intacte în punctul B?
Eu de exemplu idee nu aveam. Știu de DHL știu de colete cu autobuzul Chișinău – Paris, dar astea funcționează doar pentru volume mici. Și dacă ai vreo 15 metri cubi?

Am primit o ofertă de la 3 companii de logistică internațională. Toate au fost la mine, au făcut un estimat de preț și durată, cei mai eficienți mi s-au părut cei de la „Pretul Succesului SRL / Moldovan Movers” așa că am decis să lucrez cu ei.
Ei și de acolo a început magia…

Primul WOW a fost când au venit băieții și au strâns TOT în cutii în 57 de minute. Karl! în 58 de minute tot ce vroiam să iau cu mine era pus în cutii, scos din apartament și aranjat frumos în camionetă.

Partea interesantă e că uitasem să pun în bagajul mutat de compania de logistică un portret protejat de o ramă cu steclă. Ghici ce? Stecla a crăpat cât am cărat-o.
În bagaj erau pahare de vin și un decanter – au ajuns întregi. De restul cred că nu trebuie să menționez. Deci toate care îmi aparțin au venit întregi la mine.

Partea cea mai importantă este experiența care am avut-o cu compania.
1. Legătura era permanentă, eram informat despre tot ce ar trebui să știu, și am primit tot suportul necesar pentru documente ș.a.
2. Politețe – aveam senzația că lucrez cu oameni din domeniul academic, nu din logistică. Plăcut, clar și politicos.
3. Orientare pe necesitățile mele: eu am decis când și cum să fie livrate bunurile mele.

Pe scurt – dacă te muți undeva și ai nevoie de suport în transportarea bunurilor pot să recomand cu drag această companie.
Sau sunați-i direct

Relocation & Moving Services 
Blvd. Stefan cel Mare 126, Off. 17 
Chisinau, Moldova 
Tel: +373 22 223349, 225828
Mob: +373 79402325 
Email: chisinau@movers.md