și tu, Apostu?

Pentru că foarte puțini oameni știu/se întreabă, ce s-a schimbat în viața mea și (poate) de ce am plecat de la Orange Moldova: am decis să vă povestesc – totuș blogul acesta este unul generalist și personal – ar trebui să conțină ceva despre autor, nu 레인보우6?

Așa mi s-a întors realitatea că am primit o ofertă de lucru la Orange în Paris 다운로드.
Nu am să povestesc ce voi face – voi spune doar că se încadrează cel puțin pe moment în conceptul de „Dream Job” sau „Emploi de rêve” cum ar trebui să învăț să mă exprim deja…
Însuși oferta a fost un pic măgulitoare pentru mine – un gopnic semi-inteligent de la Ciocana primește posibilitatea să se implice în dezvoltare organizațională și măsurări de performanță la nivel de zeci de țări 다운로드. Zeci.

Într-un final mi-am luat familia mică și unită, am urcat-o în avion și iată… mâine e prima zi de lucru – țineți-mi pumnii.

P.S. eu nu simt că am plecat de tot din Moldova, feciorul meu poate da, pe el îl unește doar primul an de viață de această țară, eu am trăit toată viața mea acolo și poate îs un idealist mai puțin adecvat, dar casa mereu va fi în Moldova (dar și acolo unde e familia mea – mai pe scurt eu am două case, căsi, căsuri…of!)