Am ales 4 vinuri moldovenești pentru francezi

Am o prietenă care locuiește la Paris, ea a hotărât să facă o mică degustare de vinuri moldovenești pentru colegii săi – nimic ieșit din comun, doar o „excursie gastronomică” 다운로드.
Eu am avut onoare să aleg ce vor bea colegii ei. Trebuia să aleg neapărat vin roșu – îi martie totuș.

Am ales 4 vinuri după gustul meu, oarecum diferite – deși au fost oameni care m-au întrebat „Și 다운로드? Care e diferența?”

Să le iau pe rând:
Blanc de Merlot de la Gogu – vinul acesta eu pur și simplu îl iubesc de când am făcut cunoștință cu el 갤럭시 s2 kies. E un vin alb, care se face din poamă roșie (tehnic vorbind deodată după zdrobire mustul se separă de bobițe ca în cazul vinului alb, deși tehnica vinului roșu cere ca ele să stea împreună un timp) 다운로드.
Din asta iese un vin genial, proaspăt, care trebuie servit un pic mai rece.

sursa imagine

Al doilea vin a fost din colecția nouă de la Fautor – Aurore Feteasca Neagră + Tempraillo 다운로드. Acest vin a fost apreciat chiar de autoare degustării – respectiv știam că nu pot da greș.
Un vin un pic mai ușurel (după gustul meu) decât multe alte vinuri roșii, dar cu gust deosebit 다운로드.
În principiu francezii iubesc vinurile ușoare – așa că poate vor aprecia acest vin.

sursa imagine

Vinul trei a fost ales vinul „cel mai pregătit” pentru consumatorul final 다운로드. Lupi de la Gitana Winery.
Nu cunosc nici un om care a gustat vreodată acest vin și să fi zis ceva rău sau măcar să nu fi apreciat pozitiv acest produs 다운로드.

sursa imagine

Și la încheiere am ales un vin care atunci când eu îl beau mereu parcă mai cere un pic de carne – semn clar că e mai „greu” un pic, dar mi-am imaginat că dacă bei vin din Moldova – cu el închei, nu cu șâpul de Gura Căinarului Roșu 토토의 천국 다운로드.
Dan (autorul vinului) are și un Roșu Împărat și m-am frământat un pic până am făcut alegerea între acestea două, dar tot la Negru m-am oprit 다운로드. Acesta e un vin care neapărat trebuie decantat mai mult timp – bun de încheiere cum și am zis.

sursa imagine

Vreau să menționez că vinurile le-am luat singur (nici un gram de reclamă în postare) – ele deja au ajuns la destinație cu autorcarul de cursă, iar imaginile le-am căutat pe google (așa a ieșit că Andrei are mai multe poze reușite).


Apropo, dacă tu ai face degustare de vin .md pentru francezi – ce ai fi ales?