5 lucruri pe care le-am învățat timp de 10 ani la Orange

Când am venit la Orange eram un pic mai tânăr, un pic mai slab și mai degrabă plin de ambiție decât de experiență 다운로드. Cu timpul unele lucruri au fost înlocuite de altele, dar pot zice că tot eu am rămas, numai că mai bun, sper.

anul 2009 sau pe acolo – nici un tatuaj și primul meu an la Orange 다운로드.

Prima ce am învățat la Orange a fost că o cultură organizațională poate exista nu doar pe foaie 다운로드.
Aici am întâlnit oameni care îți zâmbesc sincer când te întâlnesc dimineața (uneori chiar înainte de cafea) și care nu văd nimic ieșit din comun în a zice „Salut Bughead download!” – nu contează dacă este director de departament sau colegul nou de birou – toți sunt egali, toți sunt prietenoși. Și dacă asta pare un mărunțiș – nu uita că dacă cineva nu este prietenos cu tine, probabil cam aici s-a oprit orice colaborare 다운로드.

2010 – a fost primul proiect mare în care am simțit că am contribuit din plin, un Team Building pentru toți 800+ angajați câți erau atunci 나미야 잡화점의 기적 한글 자막.

Încredere – este foarte important să ai încredere în oameni, asta a fost a doua lecție 다운로드.
Aveam 24 de ani și mi-a fost încredințat conceptul unui Team Building pentru toată compania. Evident aveam colegi cu care colaboram și supervizori de la care primeam feedback 다운로드. Dar știam/simțeam că responsabilitatea este a mea și asta mă făcea să depun efort mai mare, să fiu mai bun.

așa arăta una din cele mai memorabile sărbători corporative de NY

Distracția 빅트립 더빙. Pentru mulți lucrul în corporație se asocaiază cu lucru repetitiv, oficii gri (oficii apropo) și nică distracție 디알 도스 다운로드.
La Orange am învățat că distracția contează extrem de mult – fie asta o petrecere corporativă la care poți să te simți relaxat, sau plimbarea pe hoverboard la pauza de cafea.

una din nenumăratele prezentări la care am participat

Oportunitățile, de care trebuie să profiți a fost a 4a lecție importantă pentru mine.
Într-o companie mare sunt și multe oportunități – de la evidenta creștere în carieră fie pe verticală fie pe orizontală, la evenimente de voluntariat care îți permit să te implici în dezvoltarea comunității din care faci parte (fie oferi un training care ajută picii să înțeleagă mai bine cum să facă o prezentare calitativă, fie dai o mână de ajutor unei case de copii – alegerea îți aparține).
Important este să înțelegi că o companie bună nu te va limita doar la oportunitatea de a lucra/nu lucra. Nivelul de implicare este deja alegera ta.

în poza asta noi încercăm să câștigăm un concurs internațional, pe interiorul companiei – între țările Orange

Comunitatea globală este o fântână nesecată un volum imens de cunoștințe și informație, să ignori această comunitate este o greșeală.
Eu mereu am căutat să fiu conectat.

această imagine are nevoie de o descriere amuzantă – cine are cea mai amuzantă descriere, acela primește un cadou

Ultimii trei ani au fost ani deosebiți pentru mine, de aplicare a celor învățate dacă vreți. Am avut șansa să văd dacă ceea ce am învățat pentru mine poate funcționa și pentru alți colegi.
Suntem o echipă de 18 oameni, care sunt parte a comunității locale și globale, care vin la serviciu ca să se distreze și care au credit nelimitat de încredere în zona lor de expertiză – în opinia mea rețeta unei echipe eficiente și fericite.

Cu atât mai greu a fost să accept o nouă provocare în carieră – dar toate la timpul său. Până acum – mulțumesc Orange Moldova, au fost (aproape) 10 ani extraordinari