Călătoriți cu copii

Se zice că odată ce ai făcut copil primii 3 ani nu ai ce îmbla prin lume: stai acasă cuminte, crește-ți odrasla 다운로드.
Regulă de aur? – Regulă de aur!

Noi am decis altfel. Am avut nevoie de primele 6 luni ca să ne deprindem cu comoara în viața noastră și apoi ne-am strâns și am ajuns acolo unde mereu e bine – la mare 묵향 텍스트 다운로드. Lui tot i-a plăcut.

Din prima călătorie am învățat două lucruri: în avion, atunci când piciul nu doarme jucăriile se dau câte una, pe rând; NICI ÎNTR-UN CAZ două odată și încă plaja e un loc excelent pentru somn 소드아트온라인 극장판 다운로드.

A doua călătorie a fost să fie o deplasare de serviciu în Paris pentru mine (și o excursie dificilă prin oraș pentru Cristina și Marc) 윈도우7 영어 언어팩 다운로드. Parisul apropo deloooc nu e cărucior-friendly – asta în cazul în care sunt visători ca mine care cred că „în europa” e mai ușor cu căruț 다운로드.

Dacă eu nu am văzut decât metrou și localuri prin semi-înturneric după ora 18.30, atunci Cristina a avut din plin parte de experiență „mamă singură într-un oraș străin” 레쓰링. Așa că aici lecțiile mai degrabă au fost învățate de ea: în primul rând când ieși din casă trebuie să ai două rânduri de hainuțe pentru pici – niciodată nu știi pentru ce, dar trebuie și încă călătoriile cu mașina îs mai îndrăgite de copii mici, decât cele cu avionul adobe 무료 다운로드.

A treia călătorie a fost în muți 빅토리아 혁명. În munți e ca în poveste, doar că e frig. Iar când e frig – nu e ca vara când e cald: mult mai multe haine, mult mai greu de îmbrăcat și dezbrăcat și cel mai important e că pe pârtie nu poți dormi, așa cum dormi pe plajă 라이즈 오브 툼레이더 다운로드.

Aici am învățat încă două lecții: copilul dacă are nevoie de 3 somnuri pe zi, el are și să le ia, oriunde – în cafenea pe brațe, în sling pe teleferic sau în mașină 다운로드. Oriunde. Și cea de mai sus: iarna nu e ca vara.

Dar cel mai important ce am învățat: lui Marc îi place să călătorească, el înflorește în călătorii și învață foarte multe lucruri noi + sunt o mulțime de avantaje în a călători cu un pici mic: de exemplu treci mai repede vama.