Filtre #farafiltre

Citisem pe undeva, sau poate văzusem un video care spunea că generația acutală nu poate exista fără filtre srook.

Adevărul e că tu folosești filtre, dacă nu zilnic atunci uneori, și asta e ok.
Citisem un articol, care spunea că suntem atât de preocupați e filtre acum (mai ales de cele de pe snapchat care au urechiușe și năsuc de câine) că să folosești hashtagul #nofilter a devenit un act de eroism

Dar hai să le luăm pe rând 다운로드.

Când oamenii nu folosesc filtre pe insta?

Aproape mereu când au o poză care în original arată mai bine decât cu orice filtru aplicat 다운로드. Cât de des asta se întâmplă? Aproape niciodată. Pentru o fotografie bună ai nevoie de abilitate și de optică bună – lucruri care lipsesc la majoritatea instagramerilor 실비 키우기 1.9 다운로드. Respectiv orice filtru existent face poza mai bună. Dacă însă se întrâmplă ca orice filtru să îți strice poza atunci: #nofilter.

Nu era mai bine în copilărie, când vorbeam fără filtre 다운로드?

Nu, pentru că la 7 ani eu puteam să-i zic lui Ionuț că el este prost, dacă îi zic acum – aceasta va fi un atac la persoană. De asta e mai bine când la 32 de ani îi spun lui Ionuț că inițiativa propusă de el, nu a luat în calcul toate echipele impactate, iar volumul de lucru generat de această inițiativă este disproporțional pentru rezultatul presupus, care cel mai probabil nici nu va fi atins în condițiile pieții 클립보드 다운로드. Înțelegi?

Urechiușele de cânișori.

Stupidă treabă, dar oare nu iubeam cândva măștile de carnaval? Acum nu trebuie să le cumpărăm: ele există virtual, de ce nu 마법배달부 키키?

În concluzie…

O lume fără filtre ar trebui să fie ideală. Ca fotografia ceea pe care în sfârșit ai reușit să o faci cu telefonul tău nenorocit 노트북 인강. Una din 1000 făcute! Dar Cine are nevoie de o lume ideală? Cine e gata să o ducă? Apropo – Ionuț (inserează orice nume aici _______) ești un prost 다운로드!