Să urăști e ușor

Când eram mic, băieții de la mine din curte tare iubeau sportul și deloc nu le plăceau Metaliștii, Nirvaniștii și Neformalii mie tare tare îmi plăcea să petrec timpul cu băieții mai mari din curte și să joc fotbal cu ei; respectiv am început și eu să-i disprețuiesc pe cei pe care nu îi agrea grupul 다운로드. Fără motiv.

Băieții din curte erau convinși că dacă porți păr lung sau un tricou cu Kurt Cobain atunci meriți o bătaie 다운로드. Eu nu înțelegeam de ce trebuie să îi bați, dar eram ferm convins – acești tineri sunt mai proști decât noi, mai inferiori și nu merită nici o atenție 썸바디2 9회 다운로드. Aveam 8 ani.

Sora mea îl asculta mult pe Цой, Цой era tare bun, îmi plăcea și mie. Când am mai crescut am descoperit Green Day, Coldplay, Vama Veche, Red Hot Chili Peppers și am acceptat în viața mea inclusiv Nirvana și Metallica și am aflat că oamenii care au gusturi muzicale rafinate pot fi mai interesanți decât băieții care iubesc numai sport, deși nu e obligatoriu deloc 다운로드.

Nu pot spune că mi-i rușine pentru ceea ce credeam la 8 ani, dar când mă gândesc la faptul cât e de ușor să-l faci pe cineva care nu prea știe înțelege multe să urască 파워포인트 개체 아이콘 다운로드. Uneori subiectul urii pot fi Nirvaniștii și Metaliștii alteori Unioniștii sau orice nu poți înțelege. E prea ușor.