Prea mult!

Uneori într-o relație poate fi prea multă afecțiune – și atunci sufoci partenerul 다운로드.
În relația client – prestator de servicii la fel poate fi prea mult(ă) grijă care are efect advers.

Am un prieten care clasifica chelnerii în 3 categorii:

1 구글 스케치업 8. Chenerii de care te temi. Dacă îți aduce o cafea, iar tu îi zici că ai cerut cappuccino te vei gândi de 2 ori dacă să bei din cappuccino când ți-l aduce sau totuși a scuipat în ceașca ta 다운로드.
2. Chelnerii care te fac să te simți ca Regina Angliei: prea multă grijă și suflat în bucate să nu fie prea fierbinți, prea multe scuze – și nu mai știi dacă ai intrat la lunch sau la casa regală 크롬 77 다운로드.
3. Chelnerii care știu să se țină la egal: dacă tu glumești îți răspund și ei cu o glumă, dacă vrei să fii lăsat în pace ei nu te bat la cap cu prea multe recomandări, dacă încalci cumva limita bunulu simț ei știu să îți indice asta – dar fără să te supere 가상키보드. Acești chelneri (zice el – prietenul meu) sunte cei mai buni.

Azi la frizerie doamna care m-a tuns se străduia prea mult. Atât de mult încât am ieșit cu cămașa udă, nu de efort, ea m-a stropit când îmi spăla capul – prea mult zel, prea tare încerca să îmi facă pe plac, iar eu doar i-am spus că vreau să mă tund repede pentru că nu am timp 다운로드. I-am lăsat de ceai – dar am iești cu senzația că am fost un pic violat.

Prea mult e prea mult și în relații, dar mai ales în relațiile cu clienții 다운로드.