Pașaportul genetic de la Invitro Diagnostics

Am fost în mai pe la colegii de la Invitro Diagnostics fiind interesat de oferta lor – posibilitatea de a face un Pașaport Genetic: scuipi într-un tubuleț și cam în o lună și un pic (pentru că rezultatele vin din Moscova, din aceași motiv și cartea e în rusă) primești o carte groasă care îți zice despre toate bolile pe care le-ai putea moșteni (și transmite) genetic, specificul organismului în ceea ce ține de sport și de ce nu – rădăcinele tale genetice (poate ești 30% african dar nici nu știai) pdf 합치기 프로그램.

Avantajul unui astfel de pașaport este volumul de detalii și informație pe care îl primești 모뉴먼트 밸리 2. Cuprinsul deja arată impresionant:

Pentru fiecare informație importantă din codul tău genetic primești un scurt sumar, de exemplu am aflat că am o predispunere spre obezitate și în același timp proprietatea de a simți săturarea de mâncare un pic mai târziu – respectiv trebuie să fiu atent ce mănânc și cât 유튜브 영화 대여 다운로드.

Iar pe lângă sumar este și o pagină cu detalizare care mă ajută să înțeleg mai bine esența potențialei probleme

Partea bună este faptul că pe lângă potențialele boli și pericole poți afla și despre avantajele codului tău genetic, pe mine în mod deosebit m-au bucurat 2 puncte tari care le am 다운로드. Asta mă face să cred că am să mă pot bucura de viață până la adânci bătrânețe fără să mă tem să devin alcoolic:

Pe scurt dacă Tyrion zicea: „I drink and i know things” eu pot zice „I make love and i drink wine” – demostrat genetic )))

P.S 롤 신클라. și trăi mult

Pe partea de sport la fel primești un raport informativ cu recomandări 다운로드. În cazul meu am aflat că sunt predispus spre dezvoltarea rezistenței și ce tip de exerciții fizice îmi sunt recomandate:

Genele mele nu sunt foarte interesante din punct de vedere a amestecului de sânge: european și gata 다운로드.

În schimb, atunci dacă cineva îmi va mai zice vreodată că nu sunt suficient de empatic am să le arăt această imagine:

Apropo, pe lângă Pașaport Genetic care este cu adevărat wow, Invitro mai are și (probabil) cel mai performat laborator pentru analize din țară și cu siguranță cea mai bună deservire 다운로드.

P.P.S. evident din 258 de pagini de informație despre mine a fost greu să aleg ce să povestesc, unele lucruri nu se merită a fi făcute publice, altele sunt prea plictisitoare 위대한쇼맨 ost 다운로드.