Președintele pe care l-am meritat

Recent am dat peste câteva poze interesante de la G7. Adica – practic era aceeași poză, doar că din diferite unghiuri, pentru diferiți lideri mesaje diferite.

Echipa Angelei Merkel a publicat o fotografie în care Cancelarul are o poziție de forță, ea clar îi cere lui Trump ceva (cei care urmăresc istoria cu taxele la import înțeleg despre ce e vorba, cei care nu – niș nu trebu)

Altfel arată fotografia publicată de echipa lui Macron, calitatea e un pic mai proastă, dar aici Președintele Franței e în centrul atenției, toate capurile sunt întoarse spre el, iar el explică ceva important pentru toți și fiecare

Echipa lui Trump la rândul său l-a poziționat pe el în centrul universului – unicul lider așezat, toți aplecați spre el, iar tânărul Trudeau râde cu apreciere la vreo glumă zisă de Trump, aici e clar cine e șeful.

Ce ne zic aceste fotografii? Ele ne zic că în primul rând foarte des același adevăr poate fi întors din diferite unghiuri, depinde cine zice istoria. Și încă ne zice că pentru orice lider de țară este extrem de important să fie văzut puternic.

Aproape orice lider. Pentru că azi a apărut poza președintelui nostru, care a decis să-i eclipseze (pusînică) pe toți. Iată așa echipa lui Igor Dodon vrea ca noi și restul lumii să îl vadă pe Președintele Republicii Moldova.

Președintele pe care îl merităm🤦‍♂️