Primar – amar!

Și acum serios. Să alegi răul mai mic – nu mai este o alegere.
Spuneam că cel mai probabil vom avea 3 candidați: Ion, Silva și Andrei și cam așa iese. Arătați-mi un al om cu șanse pentru turul 2?

La suprafață Andrei Năstase este candidatul cu șanse mari pentru oameni ca mine: anti-sistem, care nu ni place. Cu idei constructive și care a demostrat verticalitate. Numai că în dezbateri nu am văzut o mare și sufcientă pregătire, nu văd nici o echipă în spate. Noi odată am ales un candidat anti-sistem și istoria voi deja o știți.

Ion Ceban – chiar dacă vine de pe stânga are șanse mari, poate cele mai mari, în Chișinău. Tăt depinde cum vor număra cei care numără voturile. Numai că acum 2-3-4 ani poate și votam cu el, azi – analizând în retrospectivă acțiunile și afirmațiile lui, mai ales după ultimele prezidențiale. Nu.

Silvia Radu – pretinde că e independentă, dar numai orbu nu vede de unde ea vine și că e susținută de PD și toată mașinăria sa. Aici chiar și numărătorii sunt de partea ei. Zi că nu!

Așa că iese că din 3 rele eu nu vreau să aleg nici unul. Eu aș vrea să vină la vot sub 25% din alegători și să avem măcar un candidat pentru care să pot vota. Măcar unul de protest normal, cum era Oleg Brega data trecută.