Corupția va ucide și la noi

Toată lumea ține minte tragica istorie Colectiv

Zilele acestea o tragedie asemănătoare doar că de o amploare mai mare a avut loc în Kemerovo

Și aceste istorii sunt atât de izbitor asemănătoare atât ca durere cât și ca motiv din care au apărut 거북이 come on.

Corupția?
Da, corupția.
Atunci când se permite să fie excepții de la rigori pentru că „cumătru tare o rugat” sau „Oleg e pațan de treabă, iaca 3000 de euro o adus, lasă-l să pună vagonca acolo” – nimeni nu se gândește de fapt mai departe de nasul său 셜록 시즌 3 다운로드. Mai departe de doi pași, mai departe de „ce dacă”.

Ții minte cazurile grădiniților – când se livrau produse alterate pentru mâncarea copiilor 오픈 vpn 다운로드. Produse alterate pentru mâncarea copiilor. Era la noi – în Chișinău. Ție îți pare că e caz unic Epel-release download? Mie nu, eu cred că despre acest caz pur și simplu s-a ajuns să se vorbească. Și eu sunt sigur că cei care au luat откат-uri pentru ca acele produse să ajungă la grădiniță își trimiteau pe banii primiți copii la grădiniți și școli private 다운로드.

Corupția mereu va ucide oameni simpli. Ca tine și ca mine.

Și ultima o istorioară mai personală:
Iarna, mama cu sor-mea au fost în Orhei, să vadă Orășelul de Crăciun și să mai iasă din Chișinău 다운로드. La întoarcere mama a declarat:
Și n-ar și, da Șor chiar dacă o furat – măcar o investit înapoi în oraș
Eu am certat-o pe mama 데드풀 1 다운로드. Prima dată în viață mi-am permis să o cert pe mama. L-a început i-am amintit toată istoria cu BEM-ul și i-am arătat cum pensia ei și așa mică a devenit și mai mică raportat la prețuri iar apoi am întrebat-o:

Dacă eu am să fur bani de la tine și voi face reparație în apartamentul meu, tu când vei veni la mine tot ai să spui că sunt gospodar 다운로드?

Apropo. Tu ai spune că eu sunt gospodar în așa caz?