Util: cum să vezi istoricul instastories

M-am ciocnit recent de faptul că unii colegi de breaslă (numi-ți-ne cum vă place: bloggeri, influănsări, etc.) nu știu cum să vezi istoricul de pe Insta Story 메신저.

De fapt Instagramu de recent a creat un funcțional care îți permite să salvezi toate stories-urile tale și să creezi „highlight”-uri după placul tău 다운로드.

Dacă să o spun simplu: poți vedea istoricul tuturor postărilor tale de pe stories și să le alegi pe cele care vrei să fie vizualizate sau pe care ai vrea să faci un raport în urma unei colaborări 윈도우10 순정 iso 다운로드.

Să zicem că ai colaborat cu „Felicia” sau „Orange” sau orice altă companie. Ai făcut insta strories și după 24 de ore ele au dispărut 다운로드. Nu poți da nici cifre, nici print screen-uri cu conținut? Poți. În 3 pași simpli:

Pasul 1: accesezi profilul tău de instagram de pe telefon și apeși pe butonul +New pentru a creea un „highlight” nou 이미지 순서대로 다운로드.

 

Pasul 2: alegi stories-urile pe care vrei să faci raport

 

În pasul 3 atunci când am selectat pozele avem acces la toată informația necesară:

Evident că acest instrument poate fi folosit de oricine care vrea să păstreze amintirile din stories pentru public 로제타스톤 디지털. Fiți doar conștienți că ele sunt pentru public, deși ele se șterg la fel de ușor cum și se creează, chiar mai simplu: un singur click.