Experiența clientului contează?

În magazinul de lângă casă se vând „cecuște” de divin

Dacă cineva nu știe ce e „cecușca” – e 0.2 de divin/vodkă/altă tărie 다운로드. Adica taman doza necesară pentru a înfrumuseța o parte a zilei la 2 persoane, la un preț mic-mic (volum mic, preț mic)

Polițele se află la înălțimea mânii întinse – pentru comoditate, iar vizavi sunt polițele cu vinuri (asta pentru context) sky캐슬 3회. Apoi în regiunea asta, seara, după 21.00 eu deseori întâlnesc 2 personaje (să îi numim Vanea și Jănea). Mai dăunăzi am prins așa un dialog între Vanea și Jănea:

– Dă să luăm Călăraș 레버리지 사기조작단 12회!
– Dă-l wăi în p*lă! Că o pus prezervativu ista pe sticlă!
– Ap dar Kvint!

Curiozitatea mea nu avea margini și am mers să văd despre ce prezervativ e vorba: aparent cei de la Călărași au pus o peliculă de protecție peste dopul care se dezvârtește și presupun că pentru cei doi eroi aceasta este o complicație în plus, pe când Kvint-ul nu a pus extra protecții 다운로드.

Îs curios cu cât va scădea vânzarea de „cecuște” de la Călărași în urma aplicării acelei pelicule de rezervă și dacă cineva și-a pus întrebarea despre experiența clientului odată cu introducerea acestei măsuri de protecție 컬투 쇼 다운로드.

Exemplul desigur că este banal, dar vorbitor de la sine. Ce alte exemple de experiență neplăcută mai cunoști?