Ne otrăvim și voie bună

Ieri în presa din Moldova întâi au apărut niște poze, apoi ele au dispărut (doar #diez-ul a avut curajul să păstreze în original) Poze extrem-extrem de dezgustătoare🤮

Ce este asta 워크 맵 다운로드? – poate te întrebi. Eu tot m-am întrebat, și citind-căutând am înțeles că este vorba de mezeluri care expiră pe polițele magazinelor și apoi sunt întoarse la producător, producătorul le acceptă fericit – le prelucrează și apoi iar le pune în vânzare 다운로드. Doar că: de fapt cum ai putea prelucra carnea care deja a început să se descompună?

În cazul de mai sus nu vorbim de un oarecare producător fără nume sau de așa numitul producător de grup „toți” ci o anume companie, care face ceea ce tu și eu mâncăm zi de zi 다운로드.

Am încercat să intru pe site-ul ANSA care ar trebui să ne protejeze pe toți și nu am găsit nici o informație 다운로드. Minunat. În multe state europene există lege care interzice astfel de rebut – iar la noi după ce se descoperă încălcări de la norme care pun în pericol viața omului nu există nici măcar un elementare comunicate de presă pe site-ul uneii agenții plătite din impozitele consumatorului. După ce se descoperă 21 de probe positive la indicatori microbiologici și stafilococ toată lumea evită să numească producătorul care încalcă drepturile și securitatea consumatorului 다운로드. Eu mă aștept în așa cazuri la o investigație mare și transparentă, dar noi avem ce avem și dacă am avea altceva…

Ce să zic – e de bine 다운로드. Poate cineva măcar pe o secundă are să-și pună întrebarea: dar cine apără omul de rând din Republica Moldova? Sau eu și tu suntem așa… carne vsphere?

P.S. și asta după toate scandalurile cu carnea alterată prin grădinițe :(

P.P.S. Magazinele producătorului funcționează în continuare