Promovăm corect Moldova?

Am fost la prezentarea clipului cu Brad Pitt de promovare a Moldovei și m-am întrebat: da’ pentru cine se face această promovare 다운로드? Se face ea corect?

(aici trebuia să fie spotul complet, dar aparent nu s-a lansat în deadline pentru că Moldova)

Câți ani avem de când s-a lansat noul brand turistic 마법공학? 2-3 ani? Cu cât a crescut fluxul de turiști în țară: 0,2% – 0,3%? Ce lecții am învățat din procesul de promovare? Ce fel de follow-up (nuș cum să traduc acest cuvânt din engleză) s-a făcut de pe lecțiile învățate 다운로드?

Eu unul mă întreb: câți ambasador/diplomați se implică direct în promovarea brandului turistic 시네마 천국 다운로드? Eu știu că Victor Guzun se implica foarte activ, atât online cât și offline. De restul reprezentaților corpului diplomatic nu am auzit/nu am văzut 유튜브 와이파이 다운로드. Ori implicarea activă a mediului online este foarte bună, dar pentru cine?

Pentru cine se fac spoturile? Pentru cine se construiesc mesajele 다운로드?
Cui îi sunt adresate mesajele de îndemn pentru vizitarea țării?
Nu vreau să fiu pisălog, dar dacă diasporei – apoi diaspora și așa știe să aducă oameni 안드로이드 팟 캐스트 다운로드. Dacă turismului intern, ap noi știm de Butuceni, numa că mai mult de 5 ori să mergi acolo? Pentru ce?
Turiștilor internaționali? Atunci eu nu-s sigur că un mesaj care atât de mult bate în emoțiile localnicilor neapărat fac ape și la ei 미드 24시 시즌1 다운로드. Nu știu de fapt – nu-s expert în marketing.

Și de fapt cum ar trebui să se transmită aceste mesaje. Spre exemplu eu am vin bun, dar îi invit pe toți să îl servească într-o bucătărie murdară și urâtă, cât succes voi avea 아이 봄날 다운로드?
Mie personal îmi plac evenimente cum a fost DescOpera sau pe timpuri Gustarul – pentru că ai la ce invita turiștii. De infrastructură nu mai pomenesc…

Se promovează corect brandul turistic al Republicii Moldova?

  • Lol (31%, 14 Votes)
  • Nu (24%, 11 Votes)
  • Da (44%, 20 Votes)

Total Voters: 45

Loading ... Loading ...