Apa noastră cea de toate zilele

Două update-uri importante:

    1. Au venit rezultatele din laborator, am încercuit intenționat cu roșu rezultatele cele mai bune la cele 3 testări coloana 1 – apă din robinet, coloana 2 – apă îmbuteliată de la un producător popular la noi, coloana 3 – apă din filtru. Ca și concluzie: apa din filtru e lider la 3 indicatori, cea îmbuteliată la 2 și cea din robinet la 1. Dați click pe imagine pentru detalii
    2. Am primit o invitație interesantă de la Romstal:


și mâine am să merg ce ni povestesc ei… cine vrea hai cu noi

Ieri am întrebat prietenii despre ce preferă ei să consume ce apă aleg ei

Aparent e un subiect deloc simplu și fără un răspuns clar

Eu aleg de obicei apa îmbuteliată, fie de-a noastră (deși aici am dubii uneori) fie din România și Ucraina.
Dezavantajul e că în butelii mari de 5-6 litri nu prea găsești producători neautohtoni – știu că mulți vor zice că nu e tare patriotică această atitudine, dar eu am auzit istorii strașnice despre unii producători îmbuteliatori de apă.

La serviciu avem cooler cu butelii de 19 litri. Aici știu că este extrem-extrem de important să fie schimbat cooler-ul la timp, altfel mirosul și filtrarea nu e tare bună.

Dima azi a zis că prefră filtrele

Eu de filtre un pic mă tem. Pe de o parte nu prea înțeleg cum să alegi un filtru bun și unul mai puțin bun: cu variațiile de prețuri între 500 și 5000 de lei – cum poți fi sigur care e alegerea corectă?

Într-un final, deși am întrebat, am rămas la fel confuz: 70% din mine este apă, dar care apă să beu?

Lena, Grișa – voi aveți copil, ce beți? Andrei – tu ești pe la europe, pe lângă tipuri noi de bere, ce apă? Alex, la nord oamenii ce aleg?