URSS încă își are casa în mințile noastre

Am fost în weekend la Hâncești, la un concert de muzică clasică a Maestrului Eugen Doga 징검다리 여름 다운로드. Concertul a fost la Manuc Bey – la care am ajuns pentru prima dată după restaurare și care arată chiar bine.

Azi programul cultural e dublu: conac+Doga #manucbey #hancesti #doga #cultura

A post shared by nicolae apostu (@nicolaeapostu) on


Problemele au început când am vrut să intrăm:

Pe aiși cu invitațiile nu se intră, numa pe la Castel 다운로드!

M-a informat o doamnă un pic trecută de 40 de ani(adica cu doar 10 ani mai mare decât mine)

Arătaț biletele 다운로드!

Mi-a ordonat la următoarea intrare altă doamnă, după ce mi-a luat invitația s-a făcut că nu exist. Noroc de Constantin care era pe loc să explice că invitația e pentru doi și că eu îs blogger și să mă lase în pace )))

Următoare uimire era felul în care era aranjată „sala” 마지막 4중주.

Oameni se așteptau mulți, peste 1500 respectiv au fost aduse scaune multe-multe și aranjate în rânduri, iar pe un delușor, puse scaune din sala festivă, cu spetează, probabil ca pentru VIP-i 다운로드. Vă dați probabil seama cine erau acei VIP-i?

Puteți accesa și panorama pe facebook pentru imagine calitativă 잘로 pc 다운로드.

Eu de exemplu am înțeles de ce Eugen Doga stătea acolo: maestrul e în vârstă și un scaun cu spetează este mai mult recomandat, plus el e creatorul muzicii și mi se pare absolut normal oarecum să „supervizeze” procesul 마블 코믹스 무료. Dar pentru ce stăteau acolo politicienii? Pentru că de la tribună pe timpuri se uitau regii și președinții de sovhozuri? Dar..nu alegem noi acum politicienii 다운로드? De ce să nu te așezi în mulțime? Concertul dura nu chiar atât de mult: doar o oră.

Unde mai pui că lateral de scenă la sigur muzica se aude mai prost decât direct în fața ei 다운로드.

Revenind la democrație: așezatu ista boieresc, pe deal, de către cei care sunt „aleșii poporului” în momentul în care curând vor merge să cerșească iar voturile mele tale noastre, mi se pare nu atât ipocrit cât greșit 다운로드.

Și prezentatorul când vorbea cânta osanale „conducerii” și aveai impresia că te afli la vreun matineu la liceu, nici tu glumă nici tu interacțiune cu publicul, doar citit de pe foițe – dar asta eu deja mă alint.

În fine, dacă cuiva îi pare că ne integrăm în europe, trebuie mai întâi să ne răspundem cum organizăm ceva frumos fără acele reminiscențe sovietice.