La suprafață

Două weekenduri în urmă am fost la Iași, și nu ești la Iași dacă nu ai ajuns să iei masa la food cort la Palas 다운로드.

Avantajul și dezvantajul oricărui mall este în multitudinea de oameni, poți vedea felurite obiceiuri și comportante – unele irită altele te fac să regândești unele idei care le ai deja 다운로드.

Mi-a atras atenția un băiețel de vreo 11 ani care ieșea din standardul celorlalți copii de vârsta lui.
Cum arată majoritatea copiilor la mall 다운로드? Cam așa:

Sau de mână cu mama/tata strigând că vrea una sau alta 3ds max 2019 download.

Băiețelul care l-am zărit însă arăta altfel: haină  ștearsă, gri, privire încruntată și ochi care permanent caută: caută mese de pe care e nevoie să fie strânse farfuriile lăsate de cei care nu au avut decența să le ducă până la coș după ce au mâncat 다운로드.

Băiatul nu își căuta disperat părinții 다운로드. Nu părea să fie fermecat de tot ce îi vrăjește pe copii de vârsta lui. El pur și simplu lucra. Și diferența de atitudine e izbitoare. Deși nu îmi dau seama cum un copil atât de mic putea fi acceptat la muncă 다운로드?

Nu spun că un copil de 11 este normal să lucreze, dar mi-am dat seama că în ciuda aparențelor vizuale, cel din urmă probabil are mai multe șanse să reușească în viață, pentru că deja demostrează caracter – nu scâncește, nu se plânge, dar face ceea ce e necesar. Asta le lipsește uneori și oamenilor maturi.