O nouă experineță jenantă: Moldtelecom (guestpost)

Eu am ezitat un pic dacă să public sau nu acest blogpost, dar până la urmă chiar dacă ar fi un aparent conflict de interese, îmi pare important să ofer spațiu pentru of-uri.

Mi-a scris Irina, care m-a rugat să public o postare despre experiența pe care o are mama sa. Reproduc mesajul Irinei în întregime, fără corectări și modificări.

„Dupa o experienta mai putin placuta, am decis sa o impartasesc cu alti oameni. Parintii sunt utilizatori a sericiilor Moldtelecom de aproximativ 10 ani. Din data de 08 august, nici un serviciul prestat de ei nu mai este disponibil(internet, televiziune, telefonie fixa).

Atunci mama i-a sunat si a raportat incidentul, ea a fost anuntata ca un mester va veni in ziua urmatoare, respectiv a fost nevoita sa isi ia liber de la serviciu in acea zi. In data de 9 august, un tehnician a venit, nu avea idee care ar fi cauza, dupa ce s-a chinuit vreo ora a zis ca un cablu este defect, si va veni probabil simbata sa il inlocuiasca. Nimeni nu a revenit cu nici o informatie, atunci mama a decis sa ii contacteze, mesterul fara nici un stres i-a zis ca nu au cablu si va fi nevoie de scara, deci se mai amina cu citeva zile. Iarasi, nimic concret, atunci aceasta a decis sa le faca o vizita la oficiul central, acolo au tratat-o cu dispret si au indrumat-o sa scrie reclamatie cu un zimbet pe fata. Simbata am decis sa intervin, am scris pe pagina lor de facebook, cu speranta ca vor fi mai receptivi. Unicul lucru ce s-a miscat din loc de atunci e doar promisiunea ca “departamentul responsabil deja lucreaza la remedierea situatiei aparute”.

Atunci cind le-am atras atentia ca urmatoarea factura sa nu includa zilele cind serviciul nu a fost prestat, au zis ca e nevoie de alta reclamatie pentru recalcul, care va fi examinata in 30 de zile.

Neajutorat, dependent, umilit, rabdator – asa te vor prestatorii de servicii de la noi. Si cel mai important, sa nu le dai de lucru.”

Eu nu comentez…