Ce poți face 18 ore în Milano?

De fapt în Bergamo, că pe acolo era escala. Primul rând desigur m-am îngrijit de cazare și am nimerit la oameni foarte de treabă care ne-au întâlnit chiar la aeroport cu mașina lor. În genere experiențeșe cu airbnb până acum au fost doar bune.

Din Bergamo, chiar din aeroport circulă autobuze până în centrul Milanului, costă 5 euro într-o direcție sau 9 dacă iei tur-retur

În oraș recomand metro-ul pentru că este relativ accesibil – 1,5 euro călătoria și cel mai rapid, mă amuza că google îmi sugera că aș putea lua un uber și să ajung cu 2 minute mai repede decât pe jos la Duomo. Așa că am luat trenul subteran și:

Numai că dacă vrei să intri în vreun muzeu trebuie să ajungi mai devreme de ora 17.00 așa că eu am încercat doar înghețata locală, pasta și am intrat într-un magazin de accesorii fotbalistice, în care se vindeau doar tricourile echipelor locale și a lui Ronaldo – se pare că el vinde bine

A post shared by nicolae apostu (@nicolaeapostu) on

Acestui oraș i-am putut dedica doar 4 ore așa că nimic mai mult nu am reușit să văd, a mai scris Andrei niște recomandări dacă cauți.

Eu am ieșit cu 3 concluzii:
1. Folosește metro
2. Aici trebuie de venit pentru shopping la reduceri
3. Oamenii pe străzi chiar arată foarte stilat