#descOPERA 2.0

Anu trecut am fost.

Mi-nu-nat

O postare distribuită de nicolae apostu (@nicolaeapostu) pe

Am mers și în acest an. Pe lângă spiritul evenimentului și muzica despre care probabil ați auzit, eu aș vrea să menționez câteva aspecte organizatorice.

1.Parcarea – destul de bine organizată, deși într-un moment circula între șoferi gluma cu „o vacă a intrat în parcare și a zgâriat vreo 2 mașini” dar se pare că a fost doar o glumă de prost gust.

2.Infrastructura – care a fost bine organizată. Anul acesta am fost cu o prietenă care avea un bebluș de 4 luni și cărucior, cu care am putut ajunge relativ simplu în zona concertului – doar în 2 locuri a fost nevoie de 2 oameni pentru a depăși scările, în rest foarte accesibil. Unicul dezavantaj – paiele, care trebuiau cărate de spectatori, și care erau stocate într-o grămadă de apă și lăsau urme neplăcute pe haine, ceea ce a cam stricat dispoziția. Mai ales că trebuia încă să găsești de unde să iei nenorocitele de paie…

3.Multă lume – peste așteptarea organizatorilor poate. Ceea ce nu poate să nu bucure, menționasem deja că în acest an biltele au fost mai accesibile cu prețuri „sociale” pentru studenți și pensionari.

Ca și concluzie generală – abia aștept ediția a 3a, în care cu siguranță se va ține cont de lecțiile învățate în acest an și vom avea încă un eveniment pentru toată familia, unde poți întâlni mulți oameni frumoși.