Experiență jenantă la Delice d’Ange

Am fost în weekend la Delice d’Ange pentru ceai și prăjitură – ambele bune 런던 지도 다운로드. Situația neplăcută a intervenit când a trebuit să achit.

Pot achita cu cardul? – am întrebat

Ca să să aflu că:

Nu știu dacă azi lucrează la noi terminalul – de la chelner

Din toate soluțiile oferite, cea mai adecvată suna ca „lăsați-ne unul din cardurile Dvs., mergeți 2 cartiere până la cel mai apropiat ATM, scoateți bani, reveniți și achitați
Toate argumentele mele despre faptul că nu am fost anunțat din timp că terminalul de plată nu funcționează și că nu ar trebui să fie problema mea – erau tratate cu ironie „Dacă te urci în troleu și ai numai 1000 de lei bătuți, ce asta e problema taxatoarei? 다운로드!

Numai când am găsit de la cine să împrumut bani și am spus:

Ok, dați-mi vă rog condica de reclamații

Administratorul, sau cine mă rog era domnul, a zis că ei nu au condică (ceea ce nu e posibil) și că mă servește din partea casei 여행 볼빨간사춘기 mp3 다운로드. Dar asta după ce eu practic am întors pe dos portmoneul și am mai împrumutat bani – țin să accentuez asta.

Acum să-mi spună cineva, era problema mea, că nu aveam destul cash la mine și trebuia să împrumut, ca să achit un nenorocit de ceai și prăjitură, sau a administrației localului că nu m-a anunțat nicicum despre faptul că trebuie să achit doar cash la ei în acea zi 다운로드?

Nu ați vrut să-mi oferiți condica 한글 2010 뷰어 다운로드? Vă fac reclamă pe net. Oameni să fim…