Cine e Olga?

Discuția cu Olga am început-o de la fraza „Da’ eu deja am fost în Islanda다운로드. Și deodată invidia albă (există așa ceva?) mi-a copleșit inima și sufletul.  Disputa a devenit ce e drept mai prietenoasă când am descoperit că unicul sportiv din MotoGP pe care îl știu (Valentino Rossi) este favoritul ei, ce e drept, Olea știe încă vreo n-sprezece, pe de altă parte eu știu 11 jucători de la Real Madrid, așa că suntem chit 다운로드.

După ce a absolvit UTM-ul la noi și a lucrat la concurenți (nu sunt sigur că pot zice la cine) Olga a ajuns la Orange și azi coordonează o echipă de testeri, care monitorizează schimbul de date în rețeaua mobilă airplay 다운로드. Adica toate discuțiile și textele care le expediezi și selfi-urile tot, sunt tarifate corect și ajung la destinație datorită meticulozității de care dă dovadă echipa 동경가족 다운로드.

Eu de felul meu, deși mă cred un luptător pentru drepturi egale între sexe, mai am preconcepții aiurite vechi uneori 다운로드. La întrebarea mea:

-Cum este să fii Team Leader într-un mediu dominat preponderent de bărbați, am primit răspunsul:
-De fapt, la noi raportul este cam 50/50 și se observă o creștere în numărul femeilor care vin în IT în fiecare an 다운로드.

Shame on me, pe scurt.

Apropo, dacă ai vrea să lucrezi cu Olga, care ca mod de lucru preferă Agile, poți să vezi ce poziții vacante avem aici 다운로드.

Și mai e ceva: filmul recomandat de eroina mea de azi e Westworld, iar cartea „Managementul Creierului” de Steve Peters – despre inteligență emoțională și felul în care noi funcționăm 웹페이지 엑셀 다운로드.

Despre Mihai am scris ieri