Plătesc președintele pentru like-uri?

Grigore de ceva timp spunea că lui nu-i place BAC-ul și iată azi a scris un articol în care susține o inițiativă. Deși eu nu sunt de acord deloc-deloc cu el, cred că e ok să existe varii opinii.

Eu cred că ar trebui să începem de la schimbul cadrului didactic, de la o evaluare a profesorilor, apoi să revedem programul. E vorba de o reformă de durată, anularea BAC-ului nu aduce nimic.

Dar nu despre asta vreau să scriu acum.

La foarte scurt timp după publicare articolului, cetățeanul Igor Dodon, de pe profilul său oficial, a dat like, la postarea lui Grigore.PREȘEDINTELE ȚĂRII, DE PE PROFILUL LUI, ÎN MIJLOCUL ZILEI DE LUCRU, DĂ LIKE-URI LA POSTĂRILE BLOGGERILOR. Iată asta eu înțeleg guvernare 2.0. Numai că, Domnule, cum facem cu promisiunile care le-ați făcut în campanie? Deja totul e soluționat și nu aveți decât să treceți la like? Chiar?

Timp de 3 luni eu cred că aceasta este cea mai mare reușită: să dați like celor care vă susțin ideile, de ce nu la urma urmei? Trump scrie tweet-uri la 5 dimineața, președintele Moldovei pune like-uri.