Nu publicați chiar totul despre Dodon

Toate prostiile 다운로드. Cu hărțile și pu

Cu halatul și chiloții, sau poate fără ei 다운로드?

Declarațiile despre limbă, că-i română sau că-i una imaginară, doar a lui 빅 히어로. Declarațiile despre Acordul de Asociere, declarațiile despre uniunea cu Rusia. Bla-bla-bla. Nu e nevoie să publicăm toate astea. De ce? Aparent este un grup de electorat cu care acestea rezonează 다운로드. Nu mă credeți? Aduceți-vă aminte de acest personaj

Noi într-o glumă și hihi-haha tot distribuiam prostiile pe care le făcea, până nu a ajus să fie primar în al doilea oraș ca dimesiune din țară 들국화 1집 다운로드. Cu 70% Karl! Înțelegi? Nu orice ne indignă pe noi, indignă și electoratul care îi alege.

Ce nu prea rezonează cu electoratul PSRM-st?

  1. Cârdășia cu Plahotniuc și PD 파이썬 3.5 다운로드. Orice indicator asupra acestei relații trebuie distribuit masiv.
  2. Recuperarea miliardului. Iată de exemplu punerea a celor șase din Transnistria pe umerii noștri, trebuie distribuită 다운로드. Înțelegi, oamenii care l-au votat, trebuie să știe că acum au ȘASE miliarde pe lângă acela unu care mai era 다운로드.
  3. Toată povestea cu alegera procurorului și reforma justiție, de care actualul președinte nici nu-și aduce aminte, la fel trebuie distribuită.

În rest: cât mai multă ignorare. Nimic nu poate fi mai dureros, decât lipsa reacției la acțiunile unei persoane publice.