3 lucruri care le-am obținut de când am blogul

iPad 다운로드. iPhone. Banii politicienilor

De fapt nu. Aș vrea să vorbesc despre lucruri care cu banii mai greu se cumpără.

1. Înveți să scrii 다운로드. Exercițiu de expunere pe blog este unul foarte și foarte util, într-o epocă în care totul se reduce la cam 140 – 400 de semne pentru un status în dependență de rețeau de socializare pe care o folosești, din care jumate #neapărat #trebuie #să #fie #hashtaguri 겟 아웃. Foarte mulți oameni maturi, atunci când sunt impuși de situație să scrie un eseu de 2000 de semne o fac la nivelul lucrărilor de liceu. Nu mai zic de cadrare în pagină și înțelegerea importanței aspectului vizual a textului 레바의모험 스마트폰. Poți să-ți confirmi această idee pur și simplu aruncând o privire în mail-urile primite, deși să scrii un mail e mai simplu decât un text de o pagină 다운로드. Unica ce încă nu m-am învățat până la capăt: unde se pun virgulele și cum să nu scap ltere în cuvinte.

2 Currency cop download. Am învățat să îmi expun opinia clar și argumentat. Pe interneturi nu ți-i joacă. Toți în jur sunt experți în de toate și pe lângă asta nu neapărat oricine te place, sau îi place ideea ta 드론전쟁 굿킬 다운로드. Înveți să ai argumente și să ai o rezistentă emoțională un pic mai înaltă. Prima dată când cineva mi-a zis că-s „o mizerie care merită să moară” m-am emoționat un pic, dar următoarele 37 de ori am luat-o mai moale. 

3 다운로드. Am șansa să fiu parte a unei comunități extrem de interesante: cea mai dinamică și difersă din internetul .md. Bloggerii de voie/nevoie au devenit și primii facebook-eri, twiteraști, instagrameri etc 드래곤 빌리지 다운로드. etc. Dacă vrei să îți promovezi blogul trebuie să fii acolo unde sunt oamenii și tot acolo înveți pe achipuite care e diferența dintre snapchat și instagram (care era?) 다운로드. Toate temele care acum sunt extrem de la modă și se oferă companiilor la bani grei – eu le știu cel puțin la nivel de începător, iar pe lângă asta am cunoscut tare mulți oameni interesanți.

Așa că blogul este un hobby, care chiar dacă nu neapărat aduce bani în Republica Moldova, cel puțin te învață și îți aduce alte avantaje.