Guespost: Lansarea noului perlant Cricova cu ochii unui „neblogger”

Preludiu: eu primisem o invitație la un eveniment de lansare a unui nou spumant de la Cricova. Din motive „tehnice” nu am putut merge și atunci am lansat un mic concurs la mine pe pagină

Concursul l-a câștigat Mara și respectiv a mers la eveniment cu un +1 al ei. Mai jos vedeți impresiile ei:

„Impresiile descrise sunt personale și neinfluențate de sticla de șampanie primită cadou. ))

În data de 14 Decembrie am avut ocazia să merg la evenimentul de lansare a noilor vinuri spumante Cricova, organizat în restaurantul La Roma Club din Chișinău.

În urma lansării, aș menționa în primul rând buna organizare a evenimentului: muzică live, gustări selecte, tombolă, suprize de la fotograf și nu în ultimul rând șampanie gratuită.))

Se pare că noile vinuri spumante, alb și roz,  de la Cricova se orientează pe un alt public țintă, decât Cricova tradițională. Din spusele celor de la Cricova, vinurile noi sunt destinate tinerilor și de aceea acestea conțin doar 7% alcool, spre deosebire de celelalte de 12-13%.

Personal, mi-a plăcut cel mai mult vinul alb, datorită aromei intense de fructe și gustului rafinat, dulciu și plăcut. Dar eu nu-s mare expert. Rămâne voi să le gustați și să decideți care vă plac mai mult))

Merci Nicolae Apostu pentru invitațiile dăruite și celor de la Cricova pentru o seară frumoasă.”

Experimentul mi s-a părut interesant, așa că nu exclud că voi mai lansa astfel de invitații. Pentru asta e suficient să pui like aici