blogger rău

Dialogul dintre companii și bloggeri tot mai mult seamănă a unul pe care ne dorim să-l avem, și asta e firesc, într-o lume în care oamenii procură online și citesc ce zic alții înainte de a lua o decizie 다운로드.

Și bloggerii de obicei atrag atenția companiilor că sunt abordați superficial și li se cere creativitate și efort pentru puțină remunerare 리틀 드러머 걸. Eu azi aș vrea totuș să vorbesc despre opusul acestei monede: ce fac bloggerii rău, atunci când își doresc sau sunt într-o colaborare

Imaginea 다운로드. Este cel mai prețios element pe care îl deții ca blogger/instagramer/vlogger sau ce drăcării mai sunt? Snapchatter?Dacă te-ai asociat cu un anumit trend sau ai abordat o direcție, încearcă să o susții, pentru că fluctuația de imagine nu aduce deloc beneficii Autocad 2015 64bit download. Și încearcă să eviți politica, politica e murdară, chiar dacă aduce trafic și oamenii din companii, care iau decizii ar putea să te evite anume pentru implicările murdare 다운로드.

Lipsa responsabilității. Colaborarea cu mediul de afaceri înseamnă în primul rând o obligație și dedicație, ai făcut o promisiune – o îndeplinești în termen, în caz contrar așteaptă-te să nu mai fii abordat niciodată 다운로드. Iar dacă colaborarea se face cu un grup, chiar dacă înțelegerea se face cel mai des printr-o singură persoană, se așteaptă ca tot grupul să îndeplinească promisiunea 다운로드.

Inflexibilitatea. Mediul online este unul care abia-abia se dibuiește de companii, ideile uneori apar din aer și foarte des trebuiesc susținute 키네마스터 다운로드. Dacă un blogger se comportă ca un boșorog birocrat care zice „în înțelegerea inițială nu am discutat despre asta” – deși ideea e una bună și aduce continuitate, cel mai probabil acesta omoară elanul contrapărții cu care colaborează 다운로드. Desigur, nu orice idee e bună și uneori e nevoie să nu permiți orice prostie. Dar flexibilitatea și internetul ar trebui să fie surori.

Frica de a părea prea comercial 천주3 다운로드. Sunt așa oameni, care atunci când primesc bani pentru ceea ce fac de obicei zi de zi pe rețelele sociale sau pe blog, brusc se incomodează și nu mai pot fi creativi și inventivi. Probabil vine din vreun complex, că arta nu se vinde, dar în așa caz: nu ar trebui să accepți colaborările financiare.

Cam așa eu gândesc. Și-mi doresc tare-tare ca 2017 să fie un an în care blogging-ul și business-ul vor fi mai aproape.