Alerg pentru Maxim

Recent am aflat despre istorioara lui Maxim:

La vârsta de 5 ani, Maxim a băut din întâmplare un lichid chimic, care i-a provocat arsuri grave ale organelor interne. Din acel moment, Maxim luptă zi de zi pentru viață. Băiețelul nu este capabil să se alimenteze în mod normal, de aceea este hrănit pe cale artificială pentru a evita iritarea esofagului afectat. Maxim o are alături pe mama lui și doi frați mai mici. Din păcate, situația financiară a acestei familii este dificilă: salariul mamei le ajunge cu greu pentru achitarea chiriei și procurarea produselor alimentare necesare.

Maxim are șanse la viață. Operația care îl poate readuce deplin la o viața plină de culori și surprize costă 30 000 euro și poate fi efectuată doar în Turcia, doar că familia sa nu-și poate permite să adune acești bani.

Băieții de la Simpals au decis ca toți banii adunați în acest an de la Maratonul de Crăciun să fie donați familiei lui Maxim. Să te înregistrezi poți aici, participarea costă doar 50 de lei.

Pe lângă fapta bună e și o acțiune destul de distractivă: un fel de Super Mario, alergi și aduni cadouri. Ne vedem pe 18 decembrie în PMAN.

P.S. participanții până la 16 ani adună cadouri gratuit

P.P.S. video