3 motive să fii indignat în Chișinău și nu numai (deși sunt 150.000)

Azi am aflat că 5% din populația Republicii Moldova are necesități speciale 다운로드. 150.000 de oameni. Cum îți pare?

Adu-ți aminte când ultima dată ai văzut o rampă decentă 다운로드? Ori un lift care ar asigura accesul în orice fel de insitutuție de interes public? Unde ai văzut? Poate la Orange? Poate în policlinica la care mergi 다운로드? Încă undeva? Ascultă aici, din minutul 5 câteva istorioare

Știai că 5% este suficient ca un partid să ajungă în Parlament 하이스쿨 뮤지컬 다운로드. Adica dacă toți oamenii cu necesități speciale ar vota pentru același partid – partidul ar fi în Parlament. Simplu.

Cineva zicea că fiecare partid în programul să electoral are ceva despre incluziune socială, dar nici un partid politic (mare, care este la guvernare sau în sistemul de guvernare) în ziua de azi nu are rampă pentru acces în sediul său, doamnelor și domnilor: Dodon, Leancă, Sandu, Lupu Plahotniuc, Voronin, Filat Cibotaru, Ghimpu ce ne facem 다운로드? (acesta a fost motivul 1). Sediile partidelor sunt destinate doar pentru un grup de cetățeni?

În același timp avem o mulțime de cetățeni care au mașini faine, BMW, Peugeot, Mercedes, Toyota 다운로드. Mașîni caroce. Ca să se urce cu curu în mașînî. Și curu treb să coboare fix la 2 metri de destinație. Iar oamenii care au necesități speciale, trebuie bleadi să vă ocolească tazicurile sunt nevoiți să vă ocolească mașinile luxoase, pe carosabil, astfel expunându-se unui pericol 다운로드. 150.000 de oameni îți ocolesc mașina luxoasă parcată comod!

Motivul numărul trei? Trei! Adică primele 2 nu au fost destule 그린치 더빙? Jălea mare. Noi, locuitorii Republicii Moldova, suntem tare-tare jăloș. Îl jălim pe oricine, oricând. Am să îți povestesc o scurtă istorioară, din 4 rânduri: cândva americanii au făcut o tabără de vară pentru copii cu necesități speciale și ce fără de necesități mobaxterm 파일. Împreună. Ei se temeau că copii cu necesități speciale se vor simți cumva lezați. Știi cine s-a simțit lezat? Copii fără necesități. Știi de ce 다운로드? Pentru că cei care au necesități speciale sunt deprinși să lupte fiecare zi. Luptătorii nu cedează niciodată. Oamenii cu necesități speciale nu au nevoie să fie jăliț. Ei au nevoie să fie înțeleși, iar ca să îi înțelegi încearcă să petreci o zi în modul în care o petrec ei.

Eu personal? Eu mă sufoc de la ceea ce am conștientizat azi.