Domnule Președinte, mă citiți?

Domnule Igor Dodon 고도체. Ați câștigat. Felicitări. Eu nu v-am votat niciodată, dar să vă felicit, cred că e cazul, dar nu vă opriți doar la acest mesaj, citiți tot textul, găsiți 2 minute din timpul Dvs 다운로드. prețios.

În mesajul dumneavoastră din noaptea alegerilor, de câteva ori ați dat dovadă că vă temeți de proteste 주연테크 다운로드. Și probabil aveți de ce.
După lansarea minciunilor cu 30000 de sirieni, după implicarea bisericii în electorală, cu asocierea contracandidatei Dvs 메두사 바둑. cu comunitatea LGBT care a acționat ca o sperietoare pentru o parte din electoratul conservativ, după ce prietenii partidului PSRM au trimis o veste bună de la Șor la /PAS/ – e firesc că acum o să vă temeți de o revoltă a oamenilor. Pentru că atunci când știi că ai greșit ai de ce te teme gns3 라우터 이미지.

Și tinerii vor ieși la protest. Doar că acesta nu va mai fi protestul din 2009, pentru că în 2009 a fost o generație care a crescut în ciudă și ură față de PCRM, iar acum vor ieși oameni care sunt deprinși cu iPad-uri și iPhone-uri, iar afară e frig 하이 드라이브 맵 다운로드. Dar e bine că vor ieși, e bine că vă temeți Domnule Președinte.

Dar, Domnule Președinte, nu de asta ar trebui să vă temeți. Eu și toți cei care au fost dezgustați de campania pe care ați dus-o, o să vă taxăm pentru fiecare eroare, o să penalizăm și criticăm fiecare promisiune făcută și neîndeplinită 알약 최신버전 다운로드.
Ați promis că veți fi și Președintele meu, dar eu nu vă cred.  Aș vrea să vă amintesc câteva promisiuni pe care le-ați făcut:

  • Să nu colaborați sub nici o formă cu Vlad Plahotniuc – sunt chiar curios cum o să vă țineți de cuvânt după tot suportul care el vi l-a acordat în campanie
  • O să-i retrageți cetățenia lui Trăian Băsescu – aici pur și simplu ла слабо вэ яу, пун париу кэ ну о сэ вэ дёргайц
  • Nu veți denunța acordul cu UE – aici cred că nu vor exista probleme, pentru că în caz contrar aveți prea multe de pierdut 다운로드. Și în țară și din afara ei.
  • Și vă mai amintesc că ați semna o declarație de integritate. Vai vai vai ce va fi dacă se va demostra că aveți probleme cu integritatea și nu demisionați 다운로드. Maare rușine va fi.
  • Ați promis că veți anula legea în baza căreia miliardul urmează să fie întors de populație. S-o văd!

Domnule Președinte 영어 오디오북 mp3 다운로드. Următorii 2 ani vor fi decisivi și pe de o parte aveți suportul partidului, pe de alta ați promis să fiți a tuturor. Acum cui o să-i acordați prioritate, tuturor, oamenilor ca mine care vă critică, sau celor care vă susțin?
Ați văzut, Domnule Dodon, ce rating au Ghimpu și Leancă, știți de ce? Pentru că au pierdut încrederea populației, același lucru vă așteaptă cu fiecare eroare comisă. Domnule Președinte, v-am zis că trebuie să vă temeți, dar nu de protestele care ar putea izbucni acum, nu. Trebuie să vă temeți de acești 2 ani, pentru că acum fiecare eroare a Dvs. va fi taxată la alegerile din 2018 și atunci ați putea ajunge lângă prietenul Dvs. Ghimpu.

Un mandat cât mai dificil vă urez.