4 greșeli din campania Maiei Sandu

1. Prea târziu s-a intrat în campanie. Cât era? 12 Octombrie când s-a făcut prima declarație. Între timp oamenii se așteptau mult-mult mai devreme la o alegere a candidatului unic și pentru mulți (cel puțin în jurul meu) era evidentă alegerea

Da, erau momente subiective și obiective care au dus la această situație, dar totuș, de când se știa de alegeri? Din primăvară? Toată vara nu s-a putut decide.

2. Unde e echipa? Am văzut-o pe Maia în față, foarte mult, poate uneori exagerat, nu știu care e resursul acestei doamne și cât rezistă să fie locomotivă, dar unde e echipa? Dodon are echipă și asta a fost foarte vizibil, da, sunt alegeri prezidențiale, alegem un om, nu un partid și totuș, poți fi președinte fără echipă?

3. Nu s-a găsit un răspuns decent asocierii Filat-Țopa. Inițial s-a împușcat cu multă murdărie în aceste 2 personaje, acum e clar că ei sunt văzuți în culori sumbre și la momentul potrivit s-a apăsat butonul de asociere între candidatul Maia Sandu și personajele sumbre, cu tot efortul, așa și nu am văzut un răspuns clar și tranșant.

4. Lipsa dialogului pe dreapta. Știu că e banală, pentru că probabil nimeni pe dreapta nici nu a vrut să poarte dialog cu ea și poate prețul dialogului a fost prea mare, dar cel puțin acum îmi pare că ea are cărți mult mai puternice în mâini pentru următoarele 14 zile, să vină negociatorii la sediul PAS.

în loc de P.S. mai mulți primari PD au fost somați să lucreze în favoarea lui Dodon, nu pot dat sursele, pentru că mi s-a zis în semi-șoaptă și cu frica că „ne ascultă” dar totuș

P.S. propriuzis, pentru imagini ca cea de mai jos ar trebui să se inițieze investigări deontologice cel puțin