Pe ce lume trăiești?

Dimineața Sam a distribuit acest link:


Extras din textul de acolo:

Biroul Naţional de Statistică informează, că în trimestrul II 2016 veniturile disponibile ale populaţiei au constituit în medie pe o persoană pe lună 2030,4 lei, fiind în creştere cu 1,7% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2015 다운로드. În termeni reali (cu ajustarea la indicele preţurilor de consum) veniturile populaţiei au înregistrat o descreştere de 5,8%1.

Altfel zis, în mediu am început să facem mai mulți bani, dar de fapt nu, pentru că cheltuim cu 107% mai mult decât anul trecut 워킹데드 시즌7 다운로드. De unde vin banii? Tot în articol vedem că:

Salarii 다운로드. Și nu este nimic mai trist decât un salariu stabil, dar mic. Am intrat din itneres aici să văd ce oferte sunt în domeniul educației(eu parcă asta fac, deși nu mai sunt sigur) 파파고 음성 다운로드. Nu pot zice că nu am găsit nimic, dar și ceva care să mă facă să îmi opresc ochiul – tot nu.

Și atunci întrebarea: cum e posibil ca de pe un an pe altul, conform tuturor indicatorilor statistici să trăim mai rău, iar de la tv să ni să zică că de fapt mai bine Band of brothers download? Sau acest „mai bine” se referă doar la un grup de oameni?

Vă mulțumesc pentru răspuns.