Cum se vor schimba afacerile?

Ieri scriam sfaturi pentru studenți 다운로드. Azi mi-am dat seama că ar fi cazul să fac un exercițiu de imaginație și să presupun cum s-ar schimba companiile în secolul XXI: cu toți milienalii și copii crescuți fără părinți timp de 20 de ani 켄시 게임 다운로드.

Am să încerc să mă încadrez la fel în 3 puncte, cum am făcut-o și ieri cu sfaturile pentru studeți

  1. Populația tânără din țară este în scădere, valul generației 84-90 s-a cam angajat și deja e cam matură (cei din 84 deja au 32 de ani, noi nu suntem deprinși să îi considerăm tineri) 다운로드. Respectiv dacă înainte pe o poziție puteai găsi 2-3-7 candidați buni, acum vânătoarea va fi pentru un candidat bun care este pe piață între 2-3 companii 다운로드. Companiile vor depune efortul să devină mai atractive: prin acțiuni de PR, prin grija față de angajați și pachete sociale. Nu mai este destul să oferi salariu competitiv, e nevoie de ceva mai mult
  2. Teoria jocurilor 다운로드. Știi gluma despre „primii 40 de ani de copilărie sunt cei mai complicați pentru bărbat”, ei bine – pentru generația de tineri asta e valabil pentru ambele sexe 다운로드. Nu mai este destul pur și simplu să stabilești clar obiective. Oamenii refuză să lucreze pentru lucru. Serviciul trebuie să aducă plăcere și să fie interesant, de asta e nevoie de jocuri și interactivitate 닥터이방인 다운로드. Apropo, deja cunosc destule companii (majoritatea mici) care deja aplică aceste practici în ceea ce fac zi de zi: ai nevoie de un proiect să fie finalizat cât mai repede – 4 echipe, care propune cea mai eficientă metodă merge la o vinărie în weekend, vrei să atingi obiectivele mai rapid: promiți o ieșire cu echipa pân în munții României dacă e realizat 스케줄 표 다운로드. Numai nu uita să realizezi.
  3. Oportunități de dezvoltare. Dacă până acum partea cea mai dificilă era înregistrarea companiei, acum deja avem suficiente ajutoare pentru aceasta, cum ar fi aici, atunci de azi înainte întrebarea ar fi: ce pot oferi angajaților ca ei să simtă că se dezvoltă 로직 퍼즐. Voluntariatul și învățarea nu trebuiesc ignorate nici în afacere. Tinerii din ziua de azi (acei buni) sunt deprinși să își simtă relevanța, nu doar să primească bani 윈도우 10 32bit 다운로드. Cum îi faci să se simtă relevanți atunci când lucrează pentru tine? Iată întrebarea.

Vrei să lansezi o afacere? Posibil ar trebui să ții cont de aceste puncte.