Încă o dată, dar fără înjurături. Despre feminism.

Despre feminism 마블 코믹스 무료. Și voi încerca să scriu fără înjurături.

Hai să încep cu noțiunea. Pentru că am impresia că atât majoritatea bărbaților, cât și a femeilor pur și simplu nu cunosc ce înseamnă feminism 서피스 윈도우 다운로드.

Feminismul NU înseamnă pseudo autonomia și independența femeilor 다운로드. Feminism NU înseamnă femei cărora nu le plac sau/și subminează bărbații. Feminism NU înseamnă egalarea femeilor cu bărbații în TOT. Feminismul egalează doar drepturile femeilor cu cele ale bărbaților în toate sferele de activitate 한컴오피스 2010 se 뷰어 다운로드. ÎN TOATE (gospodăria și educarea copiilor inclusiv).

Astfel, femeia care respinge o curtare, înjosește un bărbat declarându-se independenta și autonomă, și preferă bărbaților pisicele NU E o feministă (după mine, posibil e chiar o proastă, dar precis nu feministă) 소명3 다운로드.

Femeia care cere același salariu ca unui coleg bărbat cu aceeași funcție, responsabilități și volum de muncă E feministă.

Femeia care se rupe în bucăți acasă pentru a demonstra că e gospodină și la serviciu pentru a demonstra că e la fel de intelegentă și capabilă ca și un bărbat (și aici cuvântul-cheie e “a demonstra”, pentru că deobicei, cel puțin la noi, femeile o fac din necesitate materială) NU e o feministă 엔드노트 x7 다운로드.

Femeia care își implică partenerul în educarea copiilor și în menaj la fel de mult cum se implică și ea E o feministă.

Încă o dată 피닉스 바이오스 다운로드. Feminismul nu egaleaza femeia cu barbatul (din fericire ei au fost, sunt și vor fi diferiți), ci doar le egaleaza drepturile. Atât drepturile legate de meserie, carieră, dar și de viața socială, politică 다운로드.

Cel mai neplăcut este că după conceptul de feminism se ascund femeile complexate (“eu sunt puternica, deșteaptă și frumoasă, iar toți bărbații niște misogini proști”) și bărbați slabi și leneși (“voi singure ați vrut drepturi egale, așa că acum târâie pungi, ia-și un job, adu bani în casă, dar neapărat după muncă să vii repejor acasă să faci mâncare și curat, tu je ești femeie) 윈도우 정품 이미지 다운로드.

Îndemnul meu e simplu: fii feminist(ă) dacă vrei și ești deacord cu ceea ce propagă și nu te ascunde nu-ți ascunde slăbiciunile după deget concepte (pe care poate nici nu le înțelegi bine) 구글 드라이브.